کد خبر: 727071
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۴
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی:
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی گفت: با همکاری اداره‌کل اوقاف و امور خیریه باید زمینه‌های تعامل و همکاری توسعه آستان مقدس بقاع متبرکه و برخی مساجد تاریخی بیش از پیش فراهم شود.
فرزین حق‌پرست با حضور در اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی انتصاب حجت الاسلام والمسلمین مصائبی را به سمت جدیدشان تبریک گفته و در زمینه‌های تعامل این دو اداره‌کل به گفت‌وگو پرداخت.

وی در این دیدار، اماکن تاریخی مذهبی را معرف هویت تاریخی مذهبی ملت ایران و به ویژه آذربایجان‌شرقی دانست و ابراز امیدواری کرد با توسعه گردشگری مذهبی در این استان شاهد معرفی هویت تاریخی مذهبی این خطه از کشورمان باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، کثرت مساجد تاریخی در استان آذربایجان‌شرقی و به ویژه مساجد تاریخی بازار تبریز را یکی از نشانه‌های اهمیت اماکن مذهبی برای مردم این منطقه دانست و یاد آور شد: اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی تلاش خود را برای حفظ و احیای این اماکن تاریخی انجام خواهد داد.

حجت‌الاسلام مصائبی نیز در این گفتگو با اشاره به برخی مباحث مطرح بین این ادارات تفاهم و همکاری را در احیاء اماکن متبرکه و امامزادگان مفید دانسته و ایجاد تفاهم‌نامه همکاری بین اداره کل اوقاف و میراث فرهنگی و تشکیل کارگروه‌های تخصصی، فنی و حقوقی را زمینه‌ساز حل مشکلات پیش آمده دانست.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی افزود: کار دولت خدمت رسانی و رفع مشکلات به مردم می باشد و در این راستا تعامل و همکاری ادارات می تواند در این امر راهگشا باشد و عمل به منویات مقام معظم رهبری و شعار همدلی و همزبانی دولت و ملت می تواند در ارائه خدمت به مردم در عرصه میراث فرهنگی و اوقاف نقش مهمی را ایفا کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها