کد خبر: 726797
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۵
با حضور مسئولان کشوری و استانی:
با حضور مسئولان کشوری و استانی آیین معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل برگزار شد و حجت‌الاسلام نجات فیاضی به این سمت معرفی شد.

در مراسمی که در سالن ولایت سپاه اردبیل برگزار شد، با قدردانی از زحمات چندین ساله حجت‌الاسلام حسن کاملی‌فر مسئول سابق نماندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع)، حجت‌الاسلام نجات فیاضی که پیش از این مسئول دفتر نمایندگی سپاه ناحیه اردبیل بود به سمت مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل منصوب شد و کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد.

در این مراسم مسئول سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با قدردانی از همراهی مسئولان استانی و سپاه در مدت ماموریت خود در این استان اظهار کرد: در انجام مسئولیت خطیر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان تلاش کردم تا در عرصه‌های فرهنگی، عقیدتی و تعامل با روحانیون برخی اقدامات و کارهای مهم و موثر را انجام دهم.

حجت‌الاسلام حسن کاملی‌فر افزود: بعد از سال‌ها حضورم در استان اردبیل و سپاه حضرت عباس (ع) که همواره به این دوران خدمتی افتخار می‌کنم در مسئولیت جدید در سپاه عاشورای آذربایجان شرقی انجام وظیفه خواهم کرد.

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه نیز در این مراسم گفت: ما امروز شاهد تودیع حجت‌الاسلام کاملی‌فر از مسئولیت نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) هستیم که در این مدت حضور در این مجموعه خدمات شایسته‌ای را انجام داده و با همدلی و همزبانی سعی کرد تا در این مسئولیت حضور شایسته داشته باشد.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی یادآور شد: با معارفه کاملی‌فر به عنوان مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آذربایجان شرقی ما تصیم گرفتیم تا از روحانی فعال این مجموعه حجت‌الاسلام نجات فیاضی در این مسئولیت استفاده کنیم تا در ماموریت جدید خود بتواند انجام وظیفه کند.

وی ادامه داد:‌ باید این مسئولان دو کار را خودشان انجام دهند تا دو اثر الهی را از این کار خود ببینند که اولی مربوط به انجام کار با روحیه جهادی و انقلابی و دومی نیز انجام ماموریت برای رضای الهی است.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: اگر این دو کار اتفاق بیفتد خداوند نیز در مسئولیت، مصونیت و حقیقت انجام بهتر کار را نشان داده و نصرت و یاری‌اش ‌را نصیب مسئولان خواهد کرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها