کد خبر: 726440
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
مرد جواني در پاتوق قماربازان در يكي از خيابان‌هاي جنوب تهران به طور مرموزي كشته شد.
به گزارش خبرنگار ما، ساعت 15 و 50 دقيقه روز جمعه، ساكنان كوچه‌اي حوالي خيابان شوش شرقي مأموران كلانتري 159 بي‌سيم را از قتل مردي ناشناس باخبر كردند. محل كشف جسد، خانه قديمي با تعداد زيادي اتاق بود. جسد هم متعلق به مردي حدوداً 35 ساله به نام اسد بود. بعد از تأييد خبر، قاضي بستان زاده بازپرس ويژه قتل به همراه كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي در محل حاضر شد. اولين تحقيقات نشان داد مقتول با اصابت چاقو به قلبش كشته شده است. تحقيقات بيشتر نشان داد محل حادثه قمارخانه‌اي است كه پاتوق افراد خلافكار است و افراد بزهكار براي قمار يا خريد و فروش مواد به آنجا رفت و آمد دارند.
در بررسي‌هاي بعد همچنين نشان داده شد قاتل مرد خلافكاري به نام ستار است كه در جريان خريد و فروش مواد فعاليت مي‌كند و بعد از حادثه از محل متواري شده است.
يكي از شاهدان گفت: زني به نام قمر در يكي از اتاق‌هاي اين خانه زندگي مي‌كند و ستار هم به واسطه علاقه‌اي كه به قمر داشت به اينجا رفت و آمد مي‌كرد. وي ادامه داد: چند روز قبل به ستار خبر دادند كه مردي به نام اسد به خانه قمر رفت و آمد دارد. ستار از شنيدن اين حرف ناراحت شد و براي انتقام از اسد وي را به قتل رساند.
در شاخه ديگري از بررسي‌ها، قمر وقتي مورد تحقيق قرار گرفت، گفت: من مقتول را نمي‌شناسم اما شنيده‌ام كه ستار مرتكب قتل شده است. البته از انگيزه او خبر ندارم.

گفت‌وگو با  قمر

چند سال داري؟
36 سال
متأهلي؟
هفت سال قبل از شوهرم جدا شدم و بعد از آن تنها زندگي مي‌كنم.
چرا جدا شدي؟
من 13 ساله بودم كه ازدواج كردم. شهرستاني بوديم كه براي كار به تهران آمديم. چند سالي در تهران بوديم كه شوهرم معتاد به مواد مخدر شد. ما هر روز با هم مشاجره داشتيم تا اينكه او مرا به مصرف مواد تشويق كرد و من هم معتاد شدم. پس از آن‌جايي براي زندگي نداشتيم و شوهرم كارتن‌خواب شد. به همين خاطر از او جدا شدم و به خاطر تنها دخترم اعتيادم را ترك كردم.
الان دخترت با تو زندگي مي‌كند؟
نه او ازدواج كرده است.
در حال حاضر معتاد نيستي؟
شربت متادون مصرف مي‌كنم.
چي شد كه با ستار آشنا شدي؟
من زن تنهايي هستم و محل زندگي‌ام پاتوق افراد خلافكار است. ستار براي قمار به اين خانه رفت و آمد داشت كه با او آشنا شدم.
گفته شده رئيس پاتوق شما هستيد؟
نه، اينجا تعداد زيادي اتاق دارد و به همين تعداد هم مستأجر دارد. من يكي از مستأجران اين خانه هستم.
خرج زندگي‌ات را چگونه تأمين مي‌كني؟
در مترو دستفروشي مي‌كنم.
همسايه‌ها گفته‌اند كه ستار به خاطر شما دست به قتل زده؟
دروغ مي‌گويند من اصلاً مقتول را نمي‌شناسم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار