کد خبر: 725998
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱
سرپرست فنی و حرفه‌ای اردبیل:
سرپرست فنی و حرفه‌ای استان اردبیل گفت: با تاکید استاندار اردبیل و از سال گذشته به تهیه طرح توانمندسازی دختران روستایی با ارتقای مهارت‌های فنی و حرفه‌ای روی آورده‌ایم تا بتوانیم در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته با رویکرد اشتغال پایدار افراد بیکار به ویژه دختران را وارد بازار کار کنیم.
یونس ممی‌زاده در جلسه کار گروه بانوان و خانواده استانداری اردبیل اظهار کرد: در سطح کشور برای اجرای این طرح 130 میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شد تا در استان‌های مختلف اجرایی شود که در استان اردبیل نیز در 25 مرکز اعم از مراکز فنی و حرفه‌ای برادران، خواهران و مرکز دو منظوره بتوانیم طرح‌های مهارتی را اجرایی و عملیاتی کنیم.

وی افزود: بیش از یک هزار و 200 دوره آموزشی برای مربیان در این زمینه پیش‌بینی شد تا استان اردبیل که در آموزش مهارتی روستایی بعد از اصفهان رتبه دوم را دارد بتواند به تعهدات 6 هزار و 242 نفر ساعتی خود جامه عمل بپوشاند.

سرپرست فنی و حرفه‌ای استان اردبیل یادآور شد: در این طرح توانمندسازی 21 میلیون نفر ساکن مناطق روستایی و آموزش‌های جدید فنی و حرفه‌ای مدنظر قرار گرفته تا بستری برای ایجاد فرصت اشتغال و حرفه موردنظر فراهم آید.

ممی‌زاده اجرای این طرح‌های آموزشی را با همکاری دهیاران در مناطق روستایی یادآور شد و تصریح کرد: با توجه به اینکه 28 درصد جمعیت کشور در مناطق روستایی متمرکز شده اجرای آن مورد هدف‌گذاری اصلی قرار گرفت.

این مسئول با برشمردن اهداف اجرای این طرح بیان کرد: گسترش عدالت اجتماعی در مناطق محروم، ‌توجه به پیشرفت‌ها و توسعه فرهنگی، اقتصادی و تحقق اهداف زیست محیطی به همراه توانمندسازی پایدار ساکنان مناطق روستایی و عشایری با افزایش سرانه مهارت و تقویت مراکز آموزشی مناطق شهری و روستایی مورد توجه است.

سرپرست فنی و حرفه‌ای استان اردبیل گفت:‌ ما در این ارتباط از ظرفیت تیم‌های سیار خود به همراه آموزشگاه‌های آزاد به تعداد 246 آموزشگاه در استان و 25 مرکز دولتی استفاده کردیم تا امر آموزشی و مهارتی در این زمینه به معنای واقعی تحقق پیدا کند.

ممی‌زاده ادامه داد: امیدواریم در قالب این طرح 6 میلیون جمعیت بیکار روستایی را که نیاز به مهارت‌آموزی و اشتغال دارند بتوانیم در این حوزه توانمند کنیم.

5 هزار حرفه استانداردسازی شده است

 وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مراحل هشت‌گانه اجرای این برنامه آموزشی عنوان کرد: در گام اول نیازسنجی آموزشی سپس بازنگری در استانداردهای آموزشی مورد توجه است چرا که در حال حاضر 5 هزار حرفه استانداردسازی شده و در ارتقای مهارت آنها سعی و تلاش جدی داریم.

سرپرست فنی و حرفه‌ای استان اردبیل یادآور شد: جذب و تربیت مربیان، توسعه فضا و تجهیزات مورد نیاز برای مهارت‌آموزی، ‌ارائه مشاوره‌های آموزشی و همچنین ایجاد یک فضای مناسب در انجام تفاهمنامه حقیقی و بازخورد آن مدنظر است.

ممی‌زاده افزود: در بین اولویت‌های آموزشی بر اساس نیازسنجی آموزش دامداری و زراعت در این استان در اولویت هدف‌گذاری است تا بتوانیم در این دو حوزه توانمندی مهارتی روستاییان وعشایران را ارتقا دهیم.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها