کد خبر: 725376
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۹
رئيس ستاد تبليغات دفاعي كشور:
هرگونه بازرسي يا دادن دسترسي به بيگانگان تحت عنوان پادمان يا پروتكل يا پروتكل الحاقي به مراكز نظامي ايران ممنوع است. 
سردار سيدمسعود جزايري، معاون امور بسيج و فرهنگ دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح در گفت‌وگويي با تسنيم، در پاسخ به سؤالي «درباره بازديد غربي‌ها از مراكز نظامي ايران تأكيد كرد: هرگونه بازرسي يا دادن دسترسي به بيگانگان تحت عنوان پادمان يا پروتكل يا پروتكل الحاقي به مراكز نظامي جمهوري اسلامي ايران ممنوع است. رئيس ستاد تبليغات دفاعي كشور خاطرنشان كرد: بديهي است كه ما اجازه نداريم اطلاعات نظامي را در اختيار ديگران قرار دهيم. امريكايي‌ها و هم‌پيمانان‌شان سال‌هاست كه تلاش دارند به اطلاعات نظامي ما دست يابند و بر اين خيال باطل هستند كه بر اثر فشار تحريم‌ها قادرند در شرايط امروز به خواسته و آرزوي خود دست يابند كه هرگز اينچنين نخواهد شد. 
جزايري در ادامه در تشريح اوضاع كنوني سوريه گفت: سوريه تحت فشارهاي شديد و كم‌سابقه جبهه مخالف مقاومت قرار دارد و امريكايي‌ها تلاش مي‌كنند به هر نحو ممكن اين حلقه مقاومت را از ميان بردارند. وي با اشاره به اينكه در اين ميان نقش عربستان و تركيه بسيار پررنگ است، افزود: در عين حال ما شاهد مقاومت كم‌نظير، بلكه بي‌نظير مردم، دولت، رزمندگان و ارتش اين كشور در برابر متجاوزان هستيم. 
رئيس ستاد تبليغات دفاعي كشور در پاسخ به اين سؤال كه «‌برخي اخبار غيرقابل استناد رسانه‌هاي بيگانه از حضور چند هزار نيروي نظامي ايران در سوريه براي حراست از دمشق حكايت دارد، چرا چنين ادعاهايي مطرح مي‌شود؟» تصريح كرد: دولت‌هاي متجاوزي كه رسماً و صراحتاً در جنايات عليه دولت و مردم سوريه دخالت دارند، جمهوري اسلامي ايران را كه به‌دفعات اعلام كرده در اين كشور حضور نظامي ندارد، به دخالت در سوريه متهم مي‌كنند. معاون امور بسيج و فرهنگ دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح در ادامه اظهار داشت: اين در حالي است كه دولت و ملت سوريه با وجود صف طويل دشمن، از كيان خود دفاع مي‌كنند. اصولاً سياست ايران عدم دخالت در امور داخلي ساير كشورهاست و معتقديم دشمنان سوريه از اين حركت شيطاني خود چيزي عايدشان نخواهد شد و سرانجام تروريسم دامن آنها را خواهد سوزاند.  وي در پاسخ به اين سؤال كه «‌برخي اظهارات يك مقام دولتي در حوزه عراق اختلالات فراوان نظامي و امنيتي به وجود آورده است، چرا برخوردي با اين‌گونه اظهار نظرها نمي‌شود؟»، گفت: اميدواريم مسئولان دولتي و غيردولتي مراقب اظهارنظرهاي خود باشند، به‌خصوص در عرصه‌هاي دفاعي هر سخن نابجايي ممكن است تبعات و آثار منفي براي كشور به‌همراه داشته باشد. در همين زمينه ستاد تبليغات دفاعي كشور تمهيدات تازه‌اي در نظر گرفته تا دچار اين‌گونه آسيب‌ها نشويم.  سردار جزايري در پاسخ به اين سؤال كه «‌ايران چه‌نقشي در عمليات آزادسازي موصل و الانبار ايفا خواهد كرد»، تأكيد كرد: ارتش و رزمندگان عراقي به‌تنهايي قادرند تروريست‌هاي دست‌پرورده امريكا و آل‌سعود را از كشورشان بيرون كنند و لزومي به دخالت و حضور ايران مشاهده نمي‌شود، ضمن آنكه همه كشورهاي منطقه بايد تلاش كنند منطقه از شر تروريست‌ها نجات يابد. معاون امور بسيج و فرهنگ دفاعي ستادكل نيروهاي مسلح در پاسخ به اين سؤال كه «‌مباحثي درباره خطر داعش براي ايران مطرح شده است، آيا تاكنون درگيري مستقيم با داعش در نزديكي مرزهاي ما وجود داشته است؟ آيا آمادگي‌هاي لازم وجود دارد و آيا هماهنگي نظامي و سياسي با كشورهاي همسايه انجام شده است؟» تصريح كرد: نيروهاي دفاعي جمهوري اسلامي ايران رصد دائمي اوضاع منطقه و پيراموني را در دستور كار دارند و لذا آمادگي مقابله با هر تهديد را دارند. 
رئيس ستاد تبليغات دفاعي كشور خاطرنشان كرد: داعش گروهي تروريستي است كه سياست‌هاي آن توسط سرويس‌هاي بيگانه اداره مي‌شود و به‌نيابت از بيگانگان كشورهاي منطقه را دچار جنگ و خونريزي نموده، ليكن توان نزديك شدن به مرزهاي ما را ندارد و مقامات دفاعي تمهيداتي دارند كه در صورت نزديك شدن به مرزها با‌آنها برخورد قهرآميز خواهد شد.  رئيس ستاد تبليغات دفاعي كشور در بخش ديگري از اين مصاحبه به اوضاع يمن اشاره كرد و گفت: همه صاحب‌نظران نظامي و امنيتي مي‌دانند كه اقدام نظامي عربستان عليه مردم يمن، فاقد ارزش نظامي است و آنچه عربستان به دست آورده، افزايش نفرت و خشم عمومي مردم يمن و بسياري از مردم منطقه است. جزايري اظهار داشت: مردم يمن راه خود را انتخاب كرده‌اند و انقلاب يمن مراحل تكميلي خود را طي مي‌كند و به عناصر بيگانه و ضدانقلاب نبايد فرصت ايجاد انحراف در انقلاب خود را بدهند. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار