کد خبر: 724917
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۲
عفو بين‌الملل با انتقاد شديد از سياست‌هاي ايالات متحده در زمينه مسائل امنيتي، اين كشور را به نقض حقوق بشر و نقض قوانين بين‌المللي و انساني با داعيه افزايش سطح امنيت ملي كشور متهم كرد.
به گزارش ايسنا به نقل از الجزيره، عفو بين‌الملل در نشست خود در واشنگتن از دولت امريكا خواست شكنجه و قتل مخفيانه بازداشتي‌هاي خود را متوقف كند و تحقيقات شفافي را در زمينه كشته شدن ده‌ها غيرنظامي در حملات پهپادهاي امريكا در يمن و پاكستان انجام دهد. اين نهاد همچنين خواستار بسته شدن زندان گوانتانامو و آزادي زندانيان باقي مانده در اين بازداشتگاه مخوف ايالات متحده شده و در بخش ديگري از بيانيه خود از استفاده بيش از حد پليس امريكا از زور عليه تظاهركنندگان انتقاد كرده است.
اين در حالي است كه وزارت امور خارجه امريكا گزارش سالانه خود را درباره وضعيت حقوق بشر در كشورهاي جهان اعلام كرده كه در آن بسياري از كشورها به نقض حقوق بشر متهم شده‌اند. پايگاه اينترنتي عفو بين‌الملل درباره گزارش حقوق بشر وزارت خارجه امريكا گزارش داده، گزارش‌هاي منتشر شده درباره وضعيت حقوق بشر اگرچه حاوي اطلاعاتي ارزشمند است اما اين اطلاعات همواره از سوي بسياري از كشورهايي كه اين گزارش‌ها را منتشر مي‌كنند ناديده گرفته مي‌شود. عفو بين‌الملل اعلام كرد: دولت باراك اوباما، رئيس‌جمهور امريكا به طور مكرر اعلام مي‌كند كه حقوق بشر يكي از اولويت‌هاي اين دولت است، ما از دولت واشنگتن مي‌خواهيم به يافته‌هاي اين گزارش توجه بيشتري داشته باشد. اين درحالي است كه جان كري، وزير خارجه امريكا در توضيح زواياي گزارش اخير وزارت متبوعه‌اش از وضعيت حقوق‌بشر در جهان گفت كه قاچاق انسان، دسترسي به اينترنت و حقوق همجنس‌گرايان را هم در گزارش حقوق‌بشر مورد توجه قرار داديم.
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار