کد خبر: 724617
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰
‌تحقيقات بازپرس ويژه قتل پايتخت درباره مرگ مشكوك يك كودك همزمان با دستور بازداشت پدر طفل به جريان افتاد.
به گزارش خبرنگار ما، بيست و پنجم شهريورماه سال 92 بود كه مأموران كلانتري 106 نامجو از مرگ مشكوك پسر بچه‌اي دو ماهه در يكي از بيمارستان‌ها باخبر شدند. بررسي‌ها نشان داد مادر كودك بعد از انتقال طفل به بيمارستان از محل گريخته است.
پزشكي قانوني هم علت مرگ كودك را ضربه مغزي ناشي از برخورد جسم سخت به سر اعلام كرد. مأموران پليس بعد از تحقيق مادر كودك را بازداشت كردند. او در بازجويي‌ها به جرم خودش اقرار كرد و گفت من و شوهرم هر دو به مصرف مواد اعتياد شديد داريم.
 مدتي قبل از شهرستان راهي تهران و در يكي از اتاق‌هاي خانه پدرم ساكن شديم. روز حادثه بچه به شدت گريه مي‌كرد. به خاطر مشكلات مالي و بيكاري شوهرم عصباني شدم و طفل را به زمين كوبيدم. شوهرم وقتي به خانه آمد به او گفتم كه حال بچه بد شده و ماجرا را از او پنهان كردم تا اينكه كودك فوت شد.  تحقيقات بيشتر تيم جنايي نشان داد كه زوج معتاد زمان سكونت در شهرستان صاحب پسربچه‌اي يك ساله  بوده‌اند كه به علت نامعلومي فوت شده است. بررسي سوابق بيمارستان نشان داد كه علت فوت آن كودك هم خفگي اعلام شده بود. زن جوان‌ به قتل اولين كودك هم اقرار كرد. او گفت ششم اسفند سال 91 بود كه شوهرم از سر كار به خانه برگشت و خوابيد. همزمان بچه شروع به گريه كرد و براي اينكه شوهرم از خواب بيدار نشود بالشي روي دهان كودك گذاشتم كه فوت شد.
همزمان با كامل شدن تحقيقات، در حالي كه زن جوان با اتهام قتل دو كودك خود مواجه بود، تحقيقات بازپرس مدير روستا نشان داد كه پدر كودك در جريان اولين قتل نقش داشته است.
 او در اولين تحقيقات گفته است وقتي به خانه آمدم بچه را قنداق كرده و به شكم روي زمين خواباندم. بعد براي مرخص كردن همسرم راهي بيمارستان شدم. چند ساعت بعد وقتي به خانه آمدم با جسد بي‌جان كودك مواجه شدم. بنابراين در حالي كه زن جوان در زندان به سر مي‌برد، دستور بازداشت شوهر او از سوي بازپرس صادر شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار