کد خبر: 723558
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان:
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: نیرو‌های انسانی توانمند به عنوان بزرگ‌ترین سرمایه کشور محسوب می‌شوند و باید از توانمندی‌های دانش‌آموزان به عنوان بهترین سرمایه در سطح کشور در راستای ارتقای وضعیت کشور استفاده شود.

محمد ناظمی هرندی در پنجمین مرحله استانی جشنواره دانش‌آموزی جابر ابن حیان اظهار کرد: دانش‌آموزان ظرفیت بالایی در راستای رشد و ارتقای وضعیت کشور در بخش‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، اجتماعی، فرهنگی و بخش‌های دیگر برخوردار هستند.

وی به نقش برگزاری جشنواره‌های دانش‌آموزی جابر ابن حیان در راستای تقویت و ارتقای مهارت‌های دانش‌آموزان اشاره کرد و ادامه داد: دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این جشنواره‌ها به عنوان دانشمندان کوچک و آینده ایران اسلامی قلمداد می‌شوند.

مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به مهم‌ترین سرمایه موجود در کشور تصریح کرد: نیرو‌های انسانی توانمند به عنوان بزرگترین سرمایه کشور محسوب می‌شوند و باید از توانمندی‌های دانش‌آموزان به عنوان بهترین سرمایه در سطح کشور در راستای ارتقای وضعیت کشور استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه تربیت دانش‌آموزان باید به صورتی باشد که این افراد بتوانند کشور را مطابق با آرمان‌های انقلابی جمهوری اسلامی ایران بسازند، اضافه کرد: ایران از امکانات بسیاری برخوردار است، اما نیروی انسانی به عنوان بهترین سرمایه در کشور محسوب می‌شود.

ناظمی هرندی با بیان اینکه ظرفیت مهم نیروی انسانی توانمند و قدرتمند می‌تواند کشور را در ابعاد مختلف توسعه بدهد، تاکید کرد: امیدواریم به روزی برسیم که صنعت و اقتصاد کشور توسط دانش‌آموزان خلاق و توانمند بهترین وضعیت را در سطح جهان پیدا کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار