کد خبر: 723422
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱
فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: رفتار و عملکرد ناجا در مورد انتخابات مطابق با قوانین است.
مهر: سردار حسین اشتری صبح چهارشنبه در حاشیه صبحگاه انتظامی فارس در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالات مبنی بر نوع نگاه ناجا به فعالیت های انتخاباتی تاکید کرد: تمامی اقدامات ما بر اساس قانون است.

وی ادامه داد: هیچگونه تفاوتی برای نیروی انتظامی وجود ندارد و ما طبق قانون رفتار می کنیم.

رئیس پلیس کشور در خصوص عملکرد نیروی انتظامی فارس در حادثه برخورد با علی مطهری نیز گفت: این پرونده در شورای امنیت ملی در حال بررسی است و اگر قرار باشد در این خصوص صحبتی شود باید نمایندگان این عزیزان نیز حضور داشته باشند.

سردار اشتری گفت: اعتماد مردم بالاترین سرمایه نیروی انتظامی است که به واسطه مجاهدت از مرز تا عمق کشور به وجود آمده است.

وی تصریح کرد: نیروی انتظامی با اقتدار در مقابل قانون گریزان و کسانیکه به حق مردم تعرض می کنند می ایستد و قانون را اجرایی می کند.

فرمانده نیروی انتظامی کشور ادامه داد: امروز به واسطه انسجام بسیار مناسبی که در مباحث انتظامی  وجود  دارد در هر استانی که کسی بخواهد شرارت کند با آن برخورد می شود.

سردار اشتری یادآور شد: بهترین امنیت و آرامش را باید به ملت ایران داد زیرا استحقاق آن را دارند و هرکس مورد ظلمی قرار گرفته باشد به نیروی انتظامی پناه می آورد.

رئیس پلیس کشور با اشاره تشییع جنازه روز گذشته تهران نیز گفت: زمانیکه همه نیاز به روحیه جهادی در عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... داشتیم شهدا آمدند و با حضور خودشان خون تازه ای در پیکره کشور تزریق کردند.

وی در خصوص وضعیت شاخصه امنیت در کشور نیز افزود: وضعیت مناسب است اما برای رسیدن به نقطه مطلوب همچنان فاصله زیادی داریم  که باید با تلاش بیشتر به آن برسیم.

فرمانده ناجا تاکید کرد: در بحث مبارزه با مواد مخدر، ناهنجاری های اجتماعی،  اتباع بیگانه غیر مجاز و... فعالیت های خوبی در کشور انجام شده و شاهد کاهش جرائم خشن هستیم.

سردار اشتری یادآور شد: استان فارس به لحاظ جغرافیایی وسعت فراوان دارد که امیدوارم با همراهی دستگاه قضایی بیش از گذشته در راستای ایجاد امنیت در استان تلاش کنیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار