کد خبر: 723158
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
رییس اداره نظارت برراه‌های روستایی استان کرمانشاه ازآسفالت راه تمام روستاهای بالای 50 خانواراستان تا پایان تیرماه 1395خبر داد.

محمد تقی سرابی با اشاره به وجود 5133 کیلومتر راه روستایی در سطح استان، اظهار کرد: از این میزان 3116 کیلومتر آن آسفالت شده است.

وی شاخص آسفالت راه روستایی در استان را 61 درصد عنوان کرد و افزود: این شاخص در کشور 65 درصد است.

سرابی با اشاره به تصویب آسفالت 640 کیلومتر از راه‌های روستایی از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری، اظهار کرد: تعهدات استان در این زمینه تا پایان سال مالی 1393، آسفالت 305 کیلومتر راه بود که خوشبختانه تاکنون 351 کیلومتر راه آسفالت شده و در این زمینه جلوتر از تعهدات پیش رفته‌ایم.

رییس اداره نظارت بر راه‌های روستایی استان کرمانشاه با بیان اینکه اولویت در آسفالت راه‌های روستایی با روستاهای بالای 50 خانوار استان است، ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال مالی 1394 راه تمام روستاهای بالای 50 خانوار استان آسفالت شود.

وی تصریح کرد: با اتمام آسفالت راه روستاهای بالای 50 خانوار، نوبت به روستاهای بالای 20 خانوار استان خواهد رسید.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار