کد خبر: 722775
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
اين مرد متهم است با همدستي پسرخاله‌اش مرتكب قتل شده است
پرونده قتل مرد پولدار و كودك بي‌گناهش به دست دو پسرخاله با اقرار‌هاي تازه يكي از متهمان وارد مرحله تازه‌اي شد.
به گزارش خبرنگار ما، متهمان دو پسر‌خاله به نام‌هاي حميد و شاهين هستند كه 19 دي‌ماه سال قبل مرد پولداري به نام مسعود را در حوالي دماوند به قتل رساندند. متهمان روز بعد از حادثه پژمان پسر 14 ساله مسعود را نيز در همان محل به قتل رساندند تا اموال او را تصاحب كنند.
بيستم دي‌ماه بود كه برادر مسعود كه از ناپديد شدن ناگهاني او نگران شده بود پليس را از ماجرا باخبر كرد. بعد از آن تيمي از مأموران مبارزه با آدم‌ربايي پليس آگاهي به دستور قاضي مدير روستا، بازپرس ويژه قتل دست به تحقيق زدند.
تحقيقات مأموران نشان داد خانه ميلياردي، خودرو بي‌ام‌و و موتورسيكلت هزار مسعود پس از مفقود شدن از سوي مردي به نام شاهين فروخته شده است. شاهين در تحقيقات مدعي شد از سرنوشت مسعود بي‌خبر است و اموال او را با اجازه خودش فروخته است اما تحقيقات تخصصي نشان داد اموال مرد گمشده با جعل سند فروخته شده است.
شاهين سرانجام بعد از 120 روز راز قتل مرد پولدار و پسرش را فاش كرد. وي در ادعايي گفت: مسعود از دوستان نزديك من بود و با او رفت و آمد داشتم تا اينكه تصميم گرفتم اموال او را تصاحب كنم. به همين دليل من و پسرخاله‌ام نقشه قتل او و پسرش را طراحي كرديم اما حميد نقشه را اجرا كرد.
پس از اين بود كه مأموران‌ سراغ حميد رفتند. حميد وقتي خودش را در محاصره پليس ديد اقدام به خودزني كرد اما موفق نشد و سرانجام دستگير شد.
متهم در بازجويي‌هاي اوليه قتل پدر و پسر را به گردن شاهين انداخت و مدعي شد: شاهين قرار بود مسعود و پسرش را كه از دوستانش بودند به قتل برساند و اموالشان را بفروشد به همين خاطر مرا با مبلغ 200 ميليون اجير كرد اما من قبول نكردم و روز حادثه شاهين خودش دست به جنايت زد. در حالي كه متهمان قتل پدر و پسر را به گردن هم مي‌انداختند، سرانجام حميد به قتل مسعود و پسرش اعتراف كرد. وي گفت: روز حادثه مسعود را به بهانه رفتن به دماوند سوار خودرو كرديم. شاهين رانندگي مي‌كرد و مسعود هم در صندلي جلو نشست و من در صندلي عقب بودم. قبل از اين ما مقداري چسب، نايلون و طناب آماده كرده بوديم. وقتي نزديك دماوند رسيديم با اشاره شاهين طناب را از پشت به گردن مسعود انداختم و او را خفه كردم. پس از ساعتي دور زدن، جسد را در حوالي آبسرد آتش زدم و به تهران بازگشتيم. روز بعد براي كامل كردن نقشه مان سراغ پسر مقتول رفتيم و به بهانه‌اي او را سوار خودرو كرديم و طرف دماوند به راه افتاديم. پژمان را با نوشابه آلوده مسموم كرديم و مرتكب قتل شديم.
بعد از اقرار متهمان بود كه مأموران پليس اجساد را كشف كردند. تحقيقات از متهمان به دستور قاضي مدير روستا از سوي كارآگاهان پليس آگاهي ادامه دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار