علی نوبخت گفت: تلاش ما بر این است تا به بهترین شکل و کاملترین وضعیت امر خرید گندم و ذخیرهسازی آن با قیمت مصوب انجام شود و از عموم مردم نیز انتظار میرود به برخی شایعات افراد دلال و سوء استفادهکننده از فضای خرید گندم توجه نکنند و گندم خود را به مراکز خرید تحویل دهند.
وی از آمادگی کامل اداره کل غله و خدمات بازرگانی برای خرید کامل و ذخیرهسازی مناسب گندم در استان خبر داد و گفت: ما به اندازه کافی سیلو و انبار داریم و در ذخیرهسازی نیز میزان مصرف سالانه استان اردبیل مدنظر قرار گرفته و هیچ مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل ظرفیت مراکز ذخیرهسازی گندم و سیلوهای دولتی و خصوصی را در این استان 301 هزار تن اعلام کرد و افزود: با توجه به پیشبینی 700 هزار تن برداشت گندم در استان اردبیل هماهنگیهای لازم برای خرید گندم از کشاورزان در حال انجام است.
نوبخت عنوان کرد: اقدامات و حرکتهای خوبی در سال جاری برای خرید گندم انجام شده و با ایجاد 46 مرکز خرید از ماه جاری خرید گندم در شمال استان اردبیل آغاز شده و پیشبینی میکنیم تا سه ماه آینده بتوانیم در کل مناطق استان امر خرید را انجام دهیم.
این مسئول ادامه داد: در کوتاهترین زمان کار پرداخت بهای گندم خریداری شده انجام میشود و ما به صورت مستقیم بدون مراجعه حضوری از طریق حسابهای بانکی بهای گندم خریداری شده را پرداخت میکنیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل یادآور شد: محدودیت زمانی و مکانی برای خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان وجود ندارد و در این زمینه تمام تلاشها بر این است تا یک ظرفیتسازی مناسب با رویکرد حقیقی اتفاق بیفتد.