کد خبر: 721896
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
رئیس اتاق بازرگانی اردبیل:
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: به جای استان اردبیل که به عنوان پایلوت شهر و صنعت سبز است انتخاب شده، بهتر است سایر استان‌ها باید در این زمینه پیشقدم شده و به عنوان شهر پایلوت قرار گیرند.

حسین پیرموذن در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: ما در بازدیدی که به همراه استاندار اردبیل از واحدهای تولیدی داشتیم بخش آلایندگی آنها و پرداخت مالیات یک درصد فروش آنها به عنوان عوارض آلایندگی مطرح شد که با توجه به نقش دریافت مالیات یک در هزار برای واحدهای آلاینده مقرر شد تا مشکلات و موانعی که واحدهای آلاینده دارند در پرداخت عوارض آلایندگی خود دقت و توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه 31 واحد تولیدی استان توسط محیط زیست واحد آلاینده معرفی شده است، گفت: لیست این وادحدها تهیه شده و ما در این جلسه از صاحبان چند واحد آلاینده دعوت کردیم تا درد دل‌ها و نکته نظرات خودشان را در جلسه شورای گفت‌‌و گوی دولت و بخش خصوصی مطرح کنند تا مشکلات آنها در کمترین زمان برطرف شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل یادآور شد: اینکه استان اردبیل به عنوان اولین استان پایلوت در شهر سبز و صنعت سبز انتخاب شده جای تاسف دارد چرا که بهتر است به جای اردبیل که از وضعیت فضای سبز و هوای پاک مطلوب برخوردار است تهران و اراک در پیشانی این طرح‌ها قرار می‌گرفتند.

پیرموذن عنوان کرد: با پایلوت قرار گرفتن اردبیل به عنوان استان سبز به جای مزیت‌ها و محاسنی که باید نصیب استان شود گاه برخی ملاحظات و محدودیت‌ها به ویژه در فعالیت صنایع تولیدی اعمال می‌شود که جز ایجاد دردسر برای واحدها نتجیه‌ای را به همراه نخواهد داشت.

این مسئول گفت: با همکاری سازمان صنعت و معدن و تجارت و امور مالیاتی قرار است لیست واحدهای آلاینده با تایید محیط زیست هر سه ماه یکبار اعلام شود تا اخذ عوارض را شاهد باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: بر اساس تبصره یک ماه 38 قانون امور مالیاتی باید کلیه واحدهای آلاینده محیط زیست که قوانین و ضوابط حفاظت محیط زیست را رعایت نمی‌کنند با تشخیص و اعلام محیط زیست یک درصد از قیمت فروش طی چهار دوره سه ماهه به عنوان عوارض آلایندگی پرداخت کنند.

پیرموذن بیان کرد: اداره کل محیط زیست استان لیست این واحدها را تهیه و در اختیار امور مالیاتی قرار می‌دهد اما امور مالیاتی لیست ارائه شده را قبول نکرده و خواستار تاییدیه سازمان محیط زیست کشور و اصلاح آن از طریق سازمان امور مالیاتی است که این امر اسباب طولانی شدن زمان و موجب مشکلات غیرقابل پیش‌بینی به ویژه برای صنعتگران را فراهم آورده است.

وی نمونه بارز مشکل به وجود آمده در این زمینه برای شرکت آرتا سرم قائم و روغن نباتی اردبیل اعلام کرد که این شرکت‌ها از لیست محیط زیست برای دوره‌های سه و چهار سال قبل حذف شده ولی تا به امروز به علت روند کاری مورد قبول اداره امور مالیاتی قرار نگرفته است.

 رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل در پایان سخنان خود گفت: با حمایت استاندار اردبیل قرار شد با رایزنی‌ها و پیگیری مسئله از طریق مرکز این مشکلات و نارسایی‌ها برطرف شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها