کد خبر: 721456
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲
استاندار استان مرکزی از انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میان کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران و استانداری این استان خبر داد.

محمود زمانی قمی استاندار استان مرکزی گفت: این تفاهم نامه با هدف شکوفایی ظرفیت های استان مرکزی از نظر تحقق هر چه بیشتر حقوق انسانی، تحکیم عدالت، توسعه پایدار و ترویج فرهنگ بشر دوستی مردم این استان در سطح ملی و فرا ملی منعقد شده است.
وی گفت: با توجه به ضرورت تقویت و شکوفایی ظرفیت های علمی و کاربردی کشور در راستای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و تحکیم هر چه بیشتر رعایت حقوق انسانی این تفاهم نامه منعقد شد.استاندار استان مرکزی بیان کرد: همکاری های مشترک برای تدوین و معرفی دستاوردهای علمی و کاربردی استان در زمینه تحقق حقوق انسانی و توسعه پایدار برای معرفی به سایر استان های کشور یا سطح فراملی و همکاری پژوهشی در زمینه مباحث مختلف حقوق انسانی با رویکرد پاسخ دهی به نیازهای علمی و کاربردی استان در سطح ملی از موضوعات این تفاهم نامه است.زمانی قمی، برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی مشترک ویژه دستگاه های اجرایی و مراکز علمی استان، نشست ها و همایش های علمی مشترک (استانی، ملی و بین المللی) ، همکاری های اطلاع رسانی با هدف بهره برداری در مراکز اداری و اجرایی استان و سایر محیط های اجتماعی را از جمله موضوعات این تفاهم عنوان کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار