کد خبر: 717387
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۸
دادگاه جنایی قاهره امروز شنبه طی حکمی «حسنی مبارک» و پسرانش علاء و جمال را در پرونده کاخ های ریاست جمهوری به ۳ سال حبس و پرداخت جریمه به مبلغ ۱۲۵ میلیون پوند محکوم کرد.
تسنیم: دادگاه جنایی قاهره امروز شنبه طی حکمی «حسنی مبارک» و پسرانش علاء و جمال را در پرونده کاخ های ریاست جمهوری به ۳ سال حبس و پرداخت جریمه به مبلغ ۱۲۵ میلیون پوند محکوم کرد.

به گزارش رسانه های خبری مصر، دادگاه جنایی قاهره امروز شنبه بار دیگر برای محاکمه مبارک و پسرانش در پرونده کاخ های ریاست جمهوری تشکیل شد و پس از رسیدگی به پرونده متهمان، آنها را به 3 سال حبس و پرداخت جریمه نقدی به مبلغ 125 میلیون پوند و بازپرداخت 21 میلیون پوند محکوم کرد.

جلسه دادگاه به ریاست «احمد حسین» رئیس دادستانی اموال عمومی و حضور احمد الهادی، هشام حافظ و عزت فاروق منشی دادگاه برگزار شد.

مبارک و پسرانش به اختلاس 125 میلیون پوند از بودجه ریاست جمهوری مربوط به کاخ های ریاست جمهوری و جعل اسناد رسمی آن متهم هستند.

دادگاه فرجام خواهی پیش از این حکم قبلی مبنی بر 3 سال حبس مبارک و 4 سال حبس برای علاء و جمال را لغو و آنها را به رد مال بالغ بر 21 میلیون و 197 هزار پوند و جریمه 125 میلیون و 79 هزار پوند محکوم نمود و تصمیم گرفته شد محاکمه متهمان دوباره ازسر گرفته شود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۹
0
0
گوئی محاکمه دیکتاتور مصر وپسرانشان انقدر فرمایشی بوده "که دولت فقط قصد گرفتن مقداری از اموال انها را داشته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار