کد خبر: 717351
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان:
مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: برنامه ریزی برای استفاده از کارگران ایرانی به جای اتباع خارجی از جمله برنامه های این اداره کل برای ایجاد اشتغال پایدار است.

غلامعلی قادری در مراسم تجلیل از کارگران شهرک گلخانه ای پارادایس، تعامل و همکاری بین اعضاء را ضامن تداوم تولید و پایداری اشتغال دانست و تصریح کرد: اگر تعامل و همکاری و همدلی نباشد هر واحد تولیدی دچار مشکل خواهد شد.

​ وی استفاده از علم و فن آوری روز، تکمیل زنجیره ارزش کسب وکار از مرحله تأمین تا بازار یابی و فروش و بهره گیری از نیروی خلاق ، جوان و تحصیلکرده دانشگاهی را از جمله مهمترین مزیت های این واحد تولیدی برشمرد.

دبیر کارگروه اشتغال استان یکی از مشکلات حال حاضر حوزه اشتغال استان را ، عدم استفاده از افراد تحصیلکرده عنوان و تآکید کرد : با برنامه ریزی برای توانمند سازی وآموزش های مهارتی مورد نیاز دانش آموختگان دانشگاهی می توان این مشکل را رفع نمود.

قادری برنامه ریزی برای استفاده از کارگر ایرانی به جای اتباع خارجی را نیز از جمله برنامه های این اداره کل برای ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد.

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری نیز در این مراسم با یادآوری نقش زنان در توسعه، زنان را نقش آفرینان خانه و جامعه دانست.

سهیلا اثنی عشران با ابراز خرسندی از حضور در جمع کارکنان این گلخانه که نیمی از آنان را بانوان تشکیل می دهند افزود: در کشورهای پیشرفته ساعات کار کمتری برای زنان پیش بینی شده که ضروری است در کشور ما هم برای بانوان از نظر رفاهی و ساعات کار تسهیلاتی در نظر گرفته شود.

وی همچنین برنامه ریزی برای توانمند سازی و آموزش مهارتهای زندگی به زنان را به دلیل نقش تربیتی آنها در خانواده، باعث توانمند شدن کل جامعه دانست.

گفتنی است شهرک گلخانه ای پارادایس 160 هکتار وسعت دارد که 5000 تن محصولات تولیدی این شهرک در سال به کشورهای حاشیه دریای خزر و خلیج فارس صادر می شود.

در این شهرک 350 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند که حدود 150 نفر از آنان را بانوان هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار