کد خبر: 716457
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
فرماندار سمنان:
فرماندار شهرستان سمنان گفت: کاروان‌های خانواده‌های شهدا از شهرستان‌ها به کنگره 3 هزار شهید سمنان اعزام می‌شوند و شمار میهمانان روز کنگره به 4 هزار نفر خواهد رسید.
حسن سعدالدین  اظهار داشت: تلاش‌های کمیته مدعوان، مراسم و اسکان کنگره بزرگداشت 3 هزار شهید استان سمنان و فرمانداری سمنان برای پذیرایی مطلوب از میهمانان و مخاطبان بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی استان سمنان از مدت‌ها پیش آغاز شده است.
وی تصریح کرد: باید تلاش کرد تا پاسخ درخوری به ایثار و از خودگذشتگی خانواده‌های معظم شهدای انقلاب اسلامی داد و مسئولان شهرستان سمنان می‌کوشند تا با خدمات‌رسانی مناسب و برگزاری باشکوه کنگره شهدای استان سمنان در این مسیر گام بردارند.
فرماندار شهرستان سمنان که ریاست کمیته مدعوان، مراسم و اسکان کنگره بزرگداشت 3 هزار شهید استان سمنان را نیز بر عهده دارد، افزود: بزرگداشت یاد و خاطره شهدای استان سمنان امری است که باید در تمام طول سال پیگیری شود.
سعدالدین گفت: باید خداوند متعال را شاکر باشیم که توفیق خدمت به شهدا و خانواده‌های معظم آنها را نصیب مردم و مسئولان استان سمنان کرده است.
وی تصریح کرد: با تلاش کمیته مدعوان، مراسم و اسکان کنگره بزرگداشت 3 هزار شهید استان سمنان، سعی شده است تیم راهنمایان مدعوان کنگره از ورودی‌های شهر سمنان تا محل برگزاری کنگره تشکیل شود.
فرماندار شهرستان سمنان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی مسئولان، کاروان‌های خانواده‌های شهدا از شهرستان‌های مختلف این استان به کنگره 3 هزار شهید سمنان اعزام می‌شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار