محمد رضا مزجى در نشست خبرى كه با موضوع توزيع اوراق مشاركت خط سه قطار شهرى مشهد و در دفتر شهردار برگزار شد گفت: شهردارى به منظور افزايش مشاركت هاى شهروندان اقدام به فروش اوراق مشاركت كرده است و ما باید بستر آمدن مردم را فراهم کنیم.
معاون شهردار مشهد این شهر را دارای ظرفيت هاى سرمايه گذارى بالايى دانست و افزود: اوراق مشاركت خط سه قطار شهرى مشهد به عنوان يك اقدام ماندگار و ارزشمند مطرح و به مبلغ 5 هزار ریال در روزهای 27 و28 اسفند سال جاری انتشار خواهد یافت
وی سود اوراق مشاركت خط سه قطار شهرى مشهد را به صورت قرض الحسنه خواند و ادامه داد: این اوراق داراى سود روز شمار 22درصد است و خرید آنها این يك حركت مردمى براى نسل هاى آينده است و ماندگار می باشد لذا از اهميت بالایی برخوردار است.
رئیس سرمایه گذاری و مشارکت های شهرداری مشهد بیان کرد: زمینه های
سرمایه گذاری زیادی را در سال گذشته برای سال آینده ایجاد کردیم و بودجه تنظیمی برای
سال94 با امسال تفاوت فاحشی دارد و بسیار افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: امسال 23 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در قالب پروژه های مشارکتی شهرداری با بخش خصوصی صورت گرفته است تاکنون 85 درصد این مبلغ محقق شده است.
مزجی تصریح کرد: شهردارى از نظر پرداخت
بدهى هاى معوقه به بانك ها موفق ظاهر شده است و ميزان پرداختى بدهى هاى شهردارى به
بانك ها تا ۹۵ درصد تعديه شده است.
وی از راه اندازی تالار بزرگ معاملات و مبادلات شهردارى مشهد در خرداد سال آتی خبر داد و افزود: با راه اندازى این مجموعه شهروندان مى توانند در این مکان به خريد و فروش هاى بپردازند.