پادشاه عربستان قصد دارد با رفع اختلافات عليه ايران بلوكي جديد عليه ايران در خاورميانه تشكيل دهد.
به گزارش فارس، ديپلماتهاي عربي ميگويند «ملك سلمان»، پادشاه جديد عربستان قصد تشكيل بلوكي جديد در خاورميانه براي مقابله با تهديدات ايران دارد. اين منابع خبري در گفتوگو با خبرگزاري انگليسي رويترز مدعي شدهاند رياض قصد دارد با ترغيب كشورهاي سني خاورميانه براي كنار گذاشتن اختلافات بر تهديدهاي فوريتري كه از جانب ايران و گروه تروريستي داعش وجود دارد متمركز شوند. تهديد به داعش در حالي از انگيزههاي رياض براي تشكيل بلوك جديد عنوان شده كه اين كشور خود از منابع تأمين مالي گروه داعش به شمار ميرود.
گزارش شده پادشاه جديد عربستان طي 10 روز گذشته از نشستهايي كه با سران كشورهاي حاشيه خليج فارس مانند اردن، مصر و تركيه داشته براي جلب توجه آنها به ضرورت اتحاد و حل اختلافات بر سر گروه اخوانالمسلمين استفاده كرده است.
يك ديپلمات عربي گفت رياض كماكان به گروه اخوان بياعتماد است اما ملك سلمان نسبت به ملك عبدالله رويكرد منعطفتري دارد. در همين حال سعود الفيصل وزير امور خارجه عربستان در نشست خبري مشترك با همتاي امريكايي از ائتلاف به اصطلاح ضدداعش به سركردگي امريكا خواست تا عمليات هوايي ائتلاف عليه داعش به عمليات نظامي زميني در عراق و سوريه كشانده شود.