کد خبر: 707256
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
استاندار اصفهان خبر داد:
استاندار اصفهان از اختصاص 50 میلیارد ریال و 300 هزار یورو برای افتتاح موزه دفاع مقدس اصفهان خبر داد.

رسول زرگرپور در جلسه بررسی وضعیت ساخت و احداث موزه بزرگ دفاع مقدس اصفهان ، گفت: شأن مردم اصفهان و نقش شهیدان سرافراز این استان در دفاع مقدس ایجاب می‌کند که این استان موزه دفاع مقدس متناسب با نقش و اهمیت اصفهان در دوران جنگ تحمیلی داشته باشد.

وی تصریح کرد: اصفهان با تقدیم 23 هزار شهید و برخورداری از 400 فرمانده شهید در دوران دفاع مقدس و حضور دو لشکر و سه تیپ در عملیات دوران جنگ تحمیلی نقش مؤثر و بی‌بدیلی در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های انقلاب کبیر اسلامی داشته و این امر بدین معناست که با احداث این موزه همه مردم از برکات آن برخوردار می‌شوند.

استاندار اصفهان با گلایه از عدم وجود چنین موزه‌ای، افزود: باید تمام هم‌ و غم خود را در جهت تسریع در راه‌اندازی این موزه مصروف نماییم و این پروژه تبدیل به یک کارگاه صددرصد فعال شود.

استاندار اصفهان خبر داد: با تدابیر صورت گرفته مقرر شد 20 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و 30 میلیارد ریال توسط شهرداری اصفهان و 300 هزار یورو نیز توسط مجتمع فولاد مبارکه اصفهان به این پروژه اختصاص یابد.

زرگرپور اظهار امیدواری کرد: با اختصاص این اعتبارات شاهد بهره‌برداری از بخشی از این مجموعه در اواخر سال آینده باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار