کد خبر: 706827
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۹
محمدباقر نوبخت معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي در قالب دستور‌العمل فوق‌العاده خاص، افزايش حقوق كاركنان بانك‌هاي دولتي را با امضاي تمام مديران بانك‌هاي دولتي با ۴۰۰ تا ۸۶۰‌هزار تومان ابلاغ كرد.
 به گزارش فارس، به استناد بند (ج) ماده 50 قانون برنامه پنجم توسعه و بنا به پيشنهاد مديران عامل بانك‌هاي دولتي و به منظور ارتقاي بهره‌وري كاركنان دستور‌العمل نحوه محاسبه و پرداخت فوق‌العاده خاص كاركنان بانك‌هاي دولتي ملي ايران، سپه، كشاورزي، مسكن، توسعه صادرات ايران، صنعت و معدن، توسعه تعاون و پست بانك ايران تصويب شد. بنابراين گزارش، فوق‌العاده خاص كاركنان بانك‌هاي دولتي در تمامي رده‌هاي شغلي، دو ساله معادل حاصل ضرب امتياز شغل در ضريب ريالي تعيين مي‌شود.
بر اساس اين گزارش، از اول اسفند ماه جاري حقوق كاركنان بانك‌ها به ميزان 400 هزار تومان تا 860 هزار تومان افزايش يافته اما نكته‌اي كه در اين ابلاغيه به وضوح ديده مي‌شود اين است كه بازنشستگان بانك‌هاي دولتي از اين ابلاغيه جا مانده‌اند. جاماندن بازنشستگان بانك‌هاي دولتي در حالي است كه بر اساس قانون قرار بود حقوق كاركنان بانك‌ها و بازنشستگان يكسان شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار