کد خبر: 703757
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳
مدیرکل کتابخانه های عمومی سمنان:
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان سمنان گفت: 54 درصد از روستاهای بالای یک هزار و 500 نفر در این استان دارای کتابخانه هستند.

'علیرضا شاه حسینی' با تأکید بر لزوم افزایش سرانه مطالعه در این استان، تحقق آن را در گرو همکاری و مساعدت متولیان فرهنگی استان دانست.

وی با اشاره به اینکه 13 روستا با جمعیت یک هزار و 500 نفر در استان سمنان فاقد کتابخانه هستند تصریح کرد:روستاهای خیرآباد، اعلاء و ده سلطان با تامین زیر ساخت های لازم، از کتابخانه بهره مند می شوند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی استان سمنان با تأکید بر لزوم توجه به بحث کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: هدف فقط تجهیز و ایجاد کتابخانه ها نیست بلکه ترویج کتابخوانی است و چه بسا روستاهایی که کتابخانه دارند ولی کتابخوانی در آنجا به درستی صورت نمی گیرد.

وی اضافه کرد: مأنوس شدن مردم با کتاب نباید منحصر به شهرها شود و در روستاها هم این موج ایجاد شود.

شاه حسینی ابراز امیدواری کرد: اجرای برنامه های مدون فرهنگی و سیاستگذاری مناسب برای ترویج کتابخوانی و ارتقای جایگاه کتاب در روستاها مورد عنایت قرار گیرد و زمینه ساز توسعه ای پایدار در مناطقی شود که دارای استعدادهای ناشناخته هستند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی استان سمنان، استفاده از توان مجمع خیران در این زمینه را خواستار شد و اظهار داشت: بسترسازی برای افزایش آگاهی عمومی در شهرها و روستاها، نیاز به منابع مالی، تجهیزات و کتب اهدایی دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار