کد خبر: 702486
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۲
وزير بهداشت از اعلام طرح‌هاي حوزه سلامت براي مشاركت بخش خصوصي تا قبل از پايان سال خبر داد و در عين حال بر لزوم تقويت بيمه‌ها و خريد خدمت از بخش خصوصي تأكيد كرد.
وزير بهداشت از اعلام طرح‌هاي حوزه سلامت براي مشاركت بخش خصوصي تا قبل از پايان سال خبر داد و در عين حال بر لزوم تقويت بيمه‌ها و خريد خدمت از بخش خصوصي تأكيد كرد.
دكتر سيدحسن هاشمي با تأكيد بر ضرورت استفاده از ظرفيت بخش خصوصي در حوزه بهداشت در مورد برنامه‌هاي در دست اجراي اين وزارتخانه در خصوص مشاركت بخش خصوصي گفت: يكي از برنامه‌هاي ما راه‌اندازي بيش از 200 مركز جامع خدمات سلامت در سال آينده است كه براي اين كار به 2 هزار و 160 ميليارد تومان اعتبار نياز داريم و در عين حال تصور ما اين است كه به محض راه‌اندازي اين مراكز در سال آينده، حداقل هزار ميليارد تومان خريد خدمت در سال اول راه‌اندازي داشته باشيم.
هاشمي با تأكيد بر ارائه خدمات بخش خصوصي در قالب تعرفه‌ دولتي اظهار كرد: اگر بخش خصوصي در اين زمينه برنامه‌ريزي كند و در عين حال خدمات بخش خصوصي با تعرفه‌ دولتي همراه باشد، حتماً از سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در حوزه بهداشت استقبال مي‌كنيم تا بتوانيم در قالب حمايت از بيمه‌ها از آسيب ديدن مردم جلوگيري كنيم، به طوري كه مردم متحمل هزينه نشوند و پرداختي از جيب نداشته باشند.
وي با بيان اينكه اين سرمايه‌گذاري براي بخش خصوصي كاري انساني‌ است، تصريح كرد: نمي‌توان در بازار آشفته اقتصاد كشور سرمايه‌گذاري بخش خصوصي را كاري اقتصادي دانست، اما اين كار زيان‌ده نيست و در عين حال كاري انساني به شمار مي‌رود، البته بازگشت سرمايه آنها تضمين خواهد شد. تصور ما اين است كه اگر سه تا چهار سرمايه‌گذار اصلي به اين موضوع وارد شوند و كنسرسيومي را اعم از بانك‌ها، بنگاه‌هاي اقتصادي، ستاد‌هاي اقتصادي و. . . تشكيل دهند، هم كمك زيادي به مردم و هم به نوعي يك خدمت بزرگ و ماندگار است.
هاشمي افزود: بنابراين منظور ما از سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در حوزه‌اي است كه در حال حاضر دولت قادر به سرمايه‌گذاري نيست و اگر هم هست در كوتاه‌مدت ممكن است كه به اهداف خودش نرسد و به همين دليل دولت ترجيح مي‌دهد كه خريد خدمت كرده و اين خريد خدمت را در بيمه‌ها ببرد و بيمه‌ها را تقويت كند تا مردمي كه مبتلا به بيماري هستند يا خدمات را دريافت مي‌كنند، آسيب نبينند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار