کد خبر: 701725
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۹
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان خبر داد:
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان از احیاء و نوسازی امکانات بقاع متبرکه در طرح میقات الرضا (ع) در استان‌های مجری این طرح خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله واحدی در نشست با دست‌اندرکاران اجرای طرح ملی میقات الرضا (ع) در سمنان، نشر و توزیع بروشورهای اطلاع‌رسانی مذهبی فرهنگی، چاپ بروشور و معرفی اماکن دینی و مذهبی در رسانه‌ها، اطلاع‌رسانی در خصوص امکانات موجود در این اماکن مقدس و ... را به عنوان برنامه‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی سازمان اوقاف و امور خیریه در هر بقعه زیرپوشش این طرح نام برد.

وی در خصوص برنامه‌های عمرانی این اماکن مقدس نیز گفت: تعیین افق چندساله برای آماده کردن زیرساخت‌های اولیه، احیاء و نوسازی امکانات به منظور آسایش زائران، افزایش ظرفیت پذیرش زائران و ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات ارائه شده به زائران، تهیه نقشه جامع با رویکرد ارائه خدمات برابر وظایف میقات‌الرضا (ع) به همراه ماکت و ... از برنامه‌های عمرانی این سازمان است.

وی افزود: ایجاد اشتغال، ارائه خدمات رفاهی در قالب‌های مختلف به زائران و ... از برنامه‌های مدیریتی سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای اجرای طرح میقات‌الرضا (ع) است.

واحدی تصریح کرد: طبق بررسی‌های ابتدایی، حدود 90 بقعه در این مسیر قرار دارند که فاصله آنها از جاده اصلی حداکثر سه کیلومتر است.

طرح میقات‌الرضا (ع) به منظور ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی به زائران حرم مطهر رضوی در 6 استان منتهی به مشهد مقدس شامل سمنان، گلستان، مازندران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی اجرا می‌شود.

همایش ملی میقات‌ الرضا (ع) نیز بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، دوم بهمن‌ماه امسال در سمنان برگزار شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار