کد خبر: 701342
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹
سرپرست معاونت فرهنگی اوقاف و امور خیریه استان خبرداد:
سرپرست معاونت فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، امامزادگان و بقاع متبرکه اصفهان شاهد اجرای ویژه برنامه های این ایام هستند.

حجت الاسلام حسن امیری اظهار داشت: همزمان با ایام الله فجرانقلاب اسلامی و در راستای تبیین حقایق وارزش های انقلاب اسلامی، ویژه برنامه های دهه فجر در 250 بقعه شاخص استان برگزار می شود.

وی ادامه داد: امامزاده ابوالعباس واسحاق خوراسگان، امامزاده محسن، مقبره علامه مجلسی، امامزاده باقر و زینبیه اصفهان از بقاع شاخص شهرستان اصفهان هستند که ویژه برنامه های بزرگداشت ایام الله فجر در آنها برگزار می شود.

امیری از برپایی 100 نمایشگاه دستاوردهای اوقاف و امور خیریه در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بقاع شاخص استان خبر داد و افزود: در این نمایشگاه دستاوردها وتوانمندی های اداره اوقاف و امور خیریه را در طول 36 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی به منصه ظهور گذاشته ایم.

سرپرست معاونت فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت:همزمان با دهه فجر، کتاب«دستاوردهای نظام » به صورت گسترده در سطح بقاع و امامزادگان استان توزیع می شود.

امیری گفت:آذین بندی بقاع و امامزادگان، برگزاری برنامه های بصیرتی با موضوع انقلاب اسلامی و ارزش های آن در امامزادگان استان،برگزاری محافل قرآنی و تجلیل از نخبگان قرآنی از دیگر برنامه های گرامیداشت دهه فجر است.

وی افزود: همزمان با راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، نمایشگاه فرهنگی از دستاوردهای قرآنی و فرهنگی اداره کل اوقاف استان و نمایشگاه دستاوردهای نظام در میدان امام(ره) اصفهان برای بازدید عموم دایر است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار