کد خبر: 701310
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸
روز پر سر و صداي ساختمان فدراسيون در سئول جنوبي
ساختمان فدراسيون فوتبال در خيابان سئول جنوبي ديروز روز پر خبري را سپري كرد، از كناره‌گيري رسمي محمد مهدي نبي از...
سعيد احمديان
ساختمان فدراسيون فوتبال در خيابان سئول جنوبي ديروز روز پر خبري را سپري كرد، از كناره‌گيري رسمي محمد مهدي نبي از دبيركلي فدراسيون فوتبال و آمدن اسدي به عنوان دبيركل جديد تا صحبت‌هاي كرش مبني درخواست دوباره‌اش براي جدايي از تيم ملي فوتبال به دنبال فراهم نبودن شرايط ادامه حضورش در ايران.
   
محمد‌مهدي نبي سرانجام از فدراسيون فوتبال رفت. او كه خبر بركناري‌اش پيش از جام ملت‌ها به گوش مي‌رسيد، صبح ديروز با انتشار يك بيانيه از دبيركلي فدراسيون فوتبال كناره‌گيري كرد. رفتن نبي در ادامه سونامي تغييرات در فدراسيون بود كه پيش از جام ملت‌ها با بركناري هادي آيت‌اللهي، نايب رئيس فدراسيون فوتبال آغاز شده بود. آيت‌اللهي و نبي از جمله مديران پر حاشيه فدراسيون بودند كه شايعات زيادي درباره فعاليت‌هاي آنها در دوران حضورشان در فدراسيون به گوش مي‌رسيد. به همين خاطر هم وزارت ورزش در چند ماه گذشته از علي كفاشيان خواسته بود تا دست به تغييراتي در فدراسيون بزند، تغييراتي كه گفته مي‌شود رفتن نبي و آيت‌اللهي جزو آن بود.  در ادامه اين تغييرات، در حالي نبي ديروز از دبيركلي فدراسيون كنار رفت كه او بهمن سال 85 به عنوان دبيركل فدراسيون فوتبال انتخاب شد. او به واسطه دوستي با عابديني پايش از پارس‌خودرو به پرسپوليس و فدراسيون فوتبال باز شد. او كه برادران سرشناسي در ورزش، سياست و اقتصاد كشور دارد، به واسطه اين نسبت خانوادگي هميشه لابي‌هاي مؤثري دارد. گفته مي‌شود او مرد پشت پرده فدراسيون در سال‌هاي گذشته بوده و شنيده‌هايي از درست كردن يك امپراطوري مالي و فاميلي توسط او در فدراسيون فوتبال وجود دارد، همين شايعات بود كه در نهايت سبب شد تا وزارت ورزش از كفاشيان بخواهد نبي را بركنار كند.
 
با رفتن نبي، عليرضا اسدي به عنوان دبيركل جديد فدراسيون فوتبال انتخاب شده است. اسدي كه پزشك است سابقه بازي در تيم بنياد شهيد را دارد. اسدي اگرچه سابقه دعوت به اردوهاي گروهي دهداري را هم داشته اما در تحصيلات پزشكي پيشرفت خوبي مي‌كند و بعد‌ها در بيمارستان شهداي تجريش تا رده‌هاي مديريتي پيش مي‌رود. اسدي البته هميشه علاقه به ورزش داشته و در دوراني كه رضا قراخانلو دوست خوب فوتبالي‌اش رئيس كميته ملي المپيك شد، حكم سرپرستي تيم ملي اميد ايران را در دوره داريوش مصطفوي گرفت؛ سمتي كه خيلي زود بعد از روي كار آمدن كيومرث هاشمي در فدراسيون فوتبال و درگيري‌هاي مديريتي روزهاي تعليق فوتبال عطايش را به لقايش بخشيد و رفت سراغ كارهايش. او بعد‌ها در فدراسيون ژيمناستيك و اداره كل تربيت بدني دانشگاه آزاد هم مسئوليت‌هايي داشته است. اسدي با روي كار آمدن محمود گودرزي در وزارت ورزش سرپرست فدراسيون پزشكي ورزشي شد و بعد از استعفايش از سرپرستي اين فدراسيون همه او را گزينه نهايي وزارت ورزش براي اداره اين فدراسيون مي‌دانستند.
   
علاوه بر رفتن نبي، خبر مهم ديگر ديروز فدراسيون فوتبال جلسه كفاشيان و كرش بود. اين دومين جلسه‌اي بود كه پس از بازگشت تيم ملي از استراليا بين رئيس فدراسيون و سرمربي تيم ملي برگزار مي‌شود. هر چند كرش پس از پايان اولين جلسه كه هفته گذشته برگزار شده بود، ترجيح داده بود با رسانه‌ها صحبت نكند اما او اين بار پس از پايان جلسه‌اش با كفاشيان به ميان خبرنگاران آمد تا از آخرين وضعيت ادامه حضورش در ايران صحبت كند، صحبت‌هايي كه مانند حرف‌هاي قبلي‌اش بوي رفتن مي‌دهد. كرش كه اين روزها با اقبال عمومي براي ماندن روبه‌رو شده است، پنج‌شنبه شب در برنامه 90 فاش كرد كه از كفاشيان خواسته است به صورت توافقي از تيم ملي جدا شود. او ديروز هم با تكرار صحبت‌هايش عنوان كرد، شرايط براي ماندنش در ايران مهيا نيست: «‌درباره ادامه همكاري با فدراسيون نيز بايد بگويم با توجه به صحبتي كه در برنامه 90 داشتم، علاقه‌مند بودم اين فرصت را داشته باشم تا با كفاشيان درباره احساسات و عقايدم صحبت كنم. براي اين فوتبال و هواداران ايران احترام زيادي قائلم و اين احترام بي‌پايان است. باز هم مي‌گويم كه ايران بهترين جايي است كه در آن مربيگري‌ كرده‌ام ولي اين حقيقت نمي‌تواند چشمانمان را ببندد. اميدوارم بتوانم بيشتر در ايران بمانم ولي اولاً نمي‌دانم در آينده نزديك چه اتفاقي مي‌افتد. در هر حال بايد بگويم با اين شرايط ادامه دادن امكان‌پذير نيست و نمي‌توانيم انتظارات هواداران را برآورده كنيم. بدون حمايت مالي و با اين اختلافاتي كه پشت پرده وجود دارد، دستيابي به موفقيت غير‌ممكن است.»
 
سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال با بيان اينكه گزينه ديگري به جز رفتن براي ارائه به فدراسيون نداشتم، گفت: «‌با كفاشيان صحبت كردم تا از طريق يك تفاهم دو سويه به همكاري خود با فدراسيون پايان دهم. احساس مي‌كنم اگر من مشكل تيم ملي هستم، براي حمايت از اين تيم بايد بروم. من اين تصميم را در اختيار رئيس فدراسيون مي‌گذارم و اگر مصلحت براي پيشرفت فوتبال رفتن من است، طي يك تفاهم دوسويه اين اتفاق حاصل شود.‌» شايد براي اولين بار باشد كه كرش از اختلافات پشت پرده صحبت مي‌كند، اختلافاتي كه به نظر مي‌رسد به وزارت ورزش و مخالفت آنها با اين مربي پرتغالي باز‌مي‌گردد. البته ديروز سجادي، معاون وزير ورزش ديروز اعلام كرد كه وزارت در قضيه ماندن يا رفتن كرش دخالتي نمي‌كند، هر چند نبايد صحبت‌هاي سجادي را جدي گرفت و به نظر مي‌رسد براي تعيين تكليف نهايي وضعيت كرش در ايران بايد منتظر روزهاي آينده ماند كه ديد آيا او ماندگار مي‌شود يا به قول خودش چمدان‌هايش را مي‌بندد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار