کد خبر: 701199
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۰
آخرين روز ثبت‌نام نامزدهاي هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني با 205 نفر در اتاق تهران به كار خود پايان داد اما انتخابات اين دوره با تفاوت‌هايي مواجه است كه به گفته دكتر سيدحميدحسيني مهم‌ترين آن ورود هلدينگ‌هاي بزرگ و حضور نيروهاي جوان در قالب شركت‌هاي دانش‌بنيان است، البته اگر به گفته مرتضي هداوندي يكي از دارندگان شركت‌هاي دانش‌بنيان و عضو بنياد ملي نخبگان، عصا‌به‌دستان و سنتي‌ها اجازه دهند!

 به گزارش «جوان» براي گذر اداره اقتصاد به روش سنتي و حضور در بازارهاي جهاني چاره‌اي جز توجه و حمايت شركت‌هاي دانش‌بنيان نداريم و براي اين منظور بايد به تقويت اين شركت‌ها بپردازيم. مرتضي هداوندي در اين‌باره به خبرنگار «جوان» گفت: ما اگر بخواهيم نگاه سيستمي و بلند‌مدت به كسب و كار داشته باشيم و به دنبال نگاه حمايت‌خواهانه و حمايت‌طلب نباشيم كه در نهايت به رانت‌خواهي و رانت‌خواري منجر مي‌شود، چاره‌اي جز تقويت شركت‌هاي دانش‌بنيان نداريم.

وي با بيان اينكه هم‌اكنون قوانين حمايتي خوبي تدوين شده اما اجراي آنها كمتر ميسر است، خاطر نشان كرد: براي اين منظور بايد نگاه نوآور به اتاق بازرگاني تزريق شود، وگرنه همچنان كالاهاي توليدي و صادراتي ما با كمترين بهره‌وري و مواد‌خام خواهد بود كه لابد با توسعه اقتصاد دانش‌بنيان مزيت‌هاي نسبي خود را از دست خواهد داد.

عليرضاالفت مدير يك شركت دانش‌بنيان نيز در اين‌باره گفت: متأسفانه بحث بهره‌وري و علم‌محوري در توليد مغفول مانده و با درآمدهاي نفتي، طي سال‌هاي اخير در دام ويژه‌خواري گرفتار شده است. وي با تأكيد بر اينكه بايد بخش خصوصي از اين فضا بيرون بيايد، ‌خاطر نشان كرد: لزوم توسعه شركت‌هاي دانش‌بنيان در بين مسئولان و نگاه علمي به اقتصاد احساس مي‌شود اما اينكه چقدر ميدان به اين شركت‌ها داده مي‌شود، بحث ديگري است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار