کد خبر: 699599
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان:
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان نادیده گرفتن خدمات قرآنی در اصفهان را دور از ‌انصاف دانست و گفت: صدا و سیما باید از قاریان و مؤذن‌ها دعوت کند تا در برنامه‌هایشان به‌صورت زنده قرآن و اذان را اجرا کنند.

حجت‌الاسلام رضا صادقی در سلسله نشست‌های نبض فرهنگی شهر با بیان اینکه باید مدیریت واحدی در میان موسسات قرآنی صورت گیرد، افزود: برای اینکه عملکرد مؤسسات قرآنی مثبت باشد باید میان آنان همکاری و همفکری ایجاد شود.

وی تصریح کرد: مسابقات قرآنی که در اداره اوقاف صورت می‌گیرد تشریفاتی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به اینکه قرآن باید همگانی شود، افزود: باید مردم را به برنامه‌های قرآنی دعوت کرد تا رونق آن در جامعه افزایش یابد و مؤسسات باید راهکاری را برای خود مشخص کرده و برای آنها راه حل ارائه دهند.

وی با اشاره به اجرای زنده قرآن و اذان در صدا و سیما ادامه داد: صدا و سیما باید از قاریان و مؤذن‌ها دعوت کند تا در برنامه‌هایشان به‌صورت زنده قرآن و اذان را اجرا کنند.

صادقی تاکبد کرد: اداره اوقاف سامانه‌ای را با عنوان بانک اطلاعاتی ایجاد کرده که آمار حافظان و قاریان در سطح استان اصفهان وجود دارد و مربیان باید به‌صورت داوطلبانه فعالیت خود را در زمینه آموزش قرآن آغاز کرده و نباید با در نظر گرفتن منبع درآمدی به آن نگاه کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان یاد‌آور شد: حدود 2 هزار نفر در زندان‌های اصفهان از طریق آموزش رایگان حافظ و قاری قرآن شده‌اند.

وی با بیان اینکه باید مدیریت واحدی در میان مؤسسات قرآنی صورت گیرد، اضافه کرد: برای اینکه عملکرد مؤسسات قرآنی مثبت باشد باید میان آنان همکاری و همفکری ایجاد شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار