کد خبر: 695199
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵
وزیر نفت ‌با بیان اینکه فاز 12 پارس جنوبی به زودی افتتاح می‌شود، گفت: فاز 12 به عنوان بزرگترین فاز پارس جنوبی تا کمتر از یکماه آینده افتتاح می‌شود.
فارس: بیژن نامدار زنگنه امشب در نشست با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پارس جنوبی از مناطق مهم و تاثیرگذار در صنعت نفت و گاز است و روز به روز شاهد موفقیت بیشتر در این منطقه هستیم.

وی افزود: توسعه فازهای پارس جنوبی از اولویت‌های اساسی صنعت نفت است و از همه توان و ظرفیت موجود برای این مهم بهره می‌بریم.

وزیر نفت تصریح کرد: تولید گاز در فازهای پارس جنوبی مورد تاکید ویژه است و افزایش میزان تولید گاز در پارس جنوبی از نان شب واجب‌تر است و همه باید برای این مهم گام برداریم.

زنگنه خاطرنشان کرد: از یکسال پیش تاکنون اقدامات موثری برای توسعه و تکمیل پارس جنوبی انجام داده‌ایم و در تعدادی از فازها به موفقیت خوبی رسیده‌ایم.

وی بیان کرد: نخستین گام وزارت نفت در راستای توسعه فازها، تقسیم‌بندی فازهای پارس جنوبی به اولویت‌های یک و دو بود که فازهای 12، 15 و 16 و 17 و 18 از اولویت‌های نخست وزارت نفت برای تولید گاز است.

وزیر نفت با بیان اینکه فاز 12 پارس جنوبی به زودی افتتاح می‌شود گفت: فاز 12 به عنوان بزرگترین فاز پارس جنوبی تا کمتر از یکماه آینده افتتاح می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار