کد خبر: 692695
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۸
رئیس‌‌جمهور اسلامی ایران در پیامی، شهادت شماری از شهروندانی پاکستانی، توسط تروریست‌ها را به «نواز شریف» نخست وزیر، دولت و ملت این کشور تسلیت گفت.
فارس: رئیس‌‌جمهور اسلامی ایران در پیامی، شهادت شماری از شهروندانی پاکستانی، توسط تروریست‌ها را به «نواز شریف» نخست وزیر، دولت و ملت این کشور تسلیت گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حسن روحانی رئیس‌‌جمهوری اسلامی ایران در پیامی، شهادت شماری از شهروندانی پاکستانی، توسط تروریست‌ها را به «نواز شریف» نخست وزیر، دولت و ملت این کشور تسلیت گفت و تأکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای همکاری با دولت پاکستان برای مقابله با افراطی‌گری و تروریسم اعلام می‌دارد.

متن پیام روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عالیجناب آقای نواز شریف

نخست‌وزیر محترم جمهوری اسلامی پاکستان

حادثه تأسف‌بار حمله تروریستی به دانش‌آموزان در شهر پیشاور که به شهادت جمع کثیری از شهروندان بی‌گناه انجامید را به جنابعالی و دولت و ملت برادر پاکستان تسلیت می‌گویم.

این حادثه بار دیگر نشان داد که مقابله با خشونت و افراطی‌گری و خشکاندن ریشه تروریسم نیاز به عزم و اراده جدی جامعه بین‌الملل و کلیه دولت‌های منطقه دارد. اینجانب ضمن همدردی با خانواده قربانیان آمادگی دولت جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با دولت پاکستان در مقابله با تروریسم اعلام می‌دارم.

دکتر حسن روحانی

رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار