کد خبر: 692529
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰
كهنه سرباز امريكايي كه مظنون به يورش به سه خانه در حومه شهر فيلادلفيا واقع در ايالت پنسيلوانياي امريكا و كشتن شش نفر از جمله همسر سابق خود است، همچنان متواري است.
در حادثه‌اي ديگر خشونت پليس عليه مرد سالخورده بارديگر حادثه‌ساز شد.
به گزارش آسوشيتدپرس، مظنون حادثه «برادلي ويليام استون» نام دارد كه كهنه‌سرباز است. تيراندازي مرگبار پيش از بامداد روز دوشنبه در خانه خواهرزن سابق «استون» در «سودرتون» آغاز شد و حدود 90 دقيقه بعد در آپارتمان «نيكول استون» همسر سابق وي در محله همجوار «هارليسويل» پايان يافت. در اين حادثه پاتريشا فليك، خواهر نيكول استون، ارون فليك، همسر خواهرش و نينا فليك دختر 14 ساله اين زوج در نخستين موج تيراندازي كشته شدند.  آنتوني فليك پسر 17 ساله آنها كه از ناحيه سر زخمي شده بود، براي درمان به بيمارستاني در فيلادلفيا انتقال يافت.
مادر و مادربزرگ نيكول استون هم در خانه‌شان در محله همجوار لنسديل كشته شدند.  سوابق دادگاهي نشان مي‌دهد براد و نيكول استون در سال 2004 ازدواج كردند و در سال 2009 درخواست طلاق دادند. اين زوج سابق بر سر حضانت دو كودك خود با يكديگر اختلاف داشتند ولي نتيجه اختلاف آنها مشخص نيست.

     خشونت پليس امريكا عليه يك پيرمرد
يك پيرمرد امريكايي قرباني خشونت پليس ايالت تگزاس شد.
 به گزارش شبكه تلويزيوني پرس‌تي‌وي، افسر پليس كه نتانيو رابينسون نام دارد و در حال حاضر به مرخصي فرستاده شده است متهم است عليه پيرمرد 78 ساله‌اي با خشونت بسيار از سلاح بيهوش‌كننده استفاده كرده است.
بر اساس تصاويري كه منتشر شده است، اين مأمور پليس پيرمرد را به علت اينكه تاريخ برچسب معاينه فني خودرو‌‌‌اش باطل شده بود متوقف كرد و سپس با خشونت وي را روي زمين خواباند و در نهايت خشونت دو مرتبه از سلاح بيهوش‌كننده عليه او استفاده كرد.
رئيس پليس منطقه ويكتوريا در ايالت تگزاس كه اين اتفاق در آنجا رخ داده، از اين پيرمرد عذرخواهي كرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار