کد خبر: 691716
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۳
معاون خدمات شهری شهرداری کرج خبر داد:
معاون خدمات شهری شهرداری کرج با اعلام این خبر افزود: ساخت و ایجاد گرمخانه طبق قانون از وظایف شهرداری‌ها است.

حسن مدیرروستا ادامه داد: تاسیس این گرمخانه با توجه به نیاز شهر و وجود افرادی انجام گرفت که در شب‌های سرد زمستان فاقد هرگونه مکان سکونت هستند.

این مسئول افزود: افرادی که فاقد جا و مکان مناسب برای استقرار شبانگاهی هستند می‌توانند بعد از ثبت‌نام در محل گرمخانه، از خدماتی که برای سکونت شبانه و بهداشتی از جمله امکان استحمام به آنها داده می‌شود، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه گرمخانه فعلی در محدوده میدان شاه عباسی دایر شده و دارای چهار واحد است، خاطرنشان کرد: ساختمان هم اکنون آماده پذیرایی از مراجعه کنندگان است و از ابتدای این هفته پذیرش خود را آغاز خواهد کرد.

معاون خدمات شهری شهرداری کرج با تاکید بر اینکه کارتن‌خواب‌ها نیز از گروهی هستند که می‌توانند شب‌ها در این محل استراحت کرده و از سرمای فصول سرد سال در امان بمانند، ادامه داد: شهرداری کرج با محوریت معاونت خدمات شهری در نظر دارد در نقاط متعددی از شهر از این گونه گرمخانه‌ها احداث کرده و به مسئولیت قانونی خویش در برابر همه شهروندان جامه عمل بپوشاند.

مدیرروستا تصریح کرد: برخورداری از حقوق مساوی، حق همه شهروندان بوده و تماشای منظره کارتن‌خوابی یا دراز کشیدن افراد در خیابان‌ها در طول شب‌های سرد پاییز و زمستان برای هیچ کس به خصوص برای یک فرد مسلمان خوشایند نیست. علاوه بر این وجود چنین معضلاتی تاثیری نامطلوب بر روان شهروندان گذارده و نمای بصری نامناسبی را در شهر ایجاد می‌کند که احداث گرمخانه‌ها و مراکز اسکان موقت می‌تواند بخشی از نابسامانی‌های موجود را کاهش دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار