کد خبر: 691676
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۵
سردار نقدي:
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اينكه براي همه اقشار بسيج مجمع تشكيل شده، گفت: مجمع بسيج دانش‌آموزي نيز در بهمن‌ ماه ايجاد خواهد شد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اينكه براي همه اقشار بسيج مجمع تشكيل شده، گفت: مجمع بسيج دانش‌آموزي نيز در بهمن‌ ماه ايجاد خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري بسيج، سردار محمدرضا نقدي در همايش فرماندهان واحدهاي مقاومت پيشگام استان همدان با بيان اينكه مسئوليت واحدهاي مقاومت به دانش‌آموزان سپرده شده است، اظهار داشت: در مدل مردم سالاري ديني مردم نقشي اساسي و با تداوم دارند.
وي با اشاره به اينكه در مدل دموكراسي غربي مردم رأي مي‌دهند و بعد همه كارها به دست احزاب سپرده مي‌شود و ديگر نقشي براي مردم باقي نمي‌ماند، افزود: اين در حالي است كه در عمل مردمسالاري ديني بر حضور هميشگي مردم در صحنه بارها تأكيد شده كه در سخنان امام(ره) و مقام معظم رهبري به وضوح شنيده شده است.  رئيس سازمان بسيج مستضعفين با تأكيد بر اينكه صحنه‌هاي انقلاب تنها راهپيمايي و رفتن به پاي صندوق رأي نيست، تصريح كرد: در نظام اسلامي مرزي بين مردم و مسئولان وجود ندارد و همه با هم هستند.  وي با بيان اينكه همه مي‌خواهند با كمك يكديگر جامعه را به سمت تعالي سوق دهند، ادامه داد: بسيج براي نهادينه كردن و سازماندهي حضور هميشگي مردم در صحنه تدوين شده است.  رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه دموكراسي غربي كارش به جايي كشيده است كه مردم پاي صندوق‌هاي رأي نمي‌روند، اظهار داشت: در انتخابات اخير امريكا به قدري مشاركت پايين بود كه مسئولان امريكايي از اعلام ميزان مشاركت خودداري و برخي از رسانه‌هاي امريكايي 36 درصد و برخي نيز 19 درصد اعلام كردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار