کد خبر: 691428
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۲
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با اعلام لغو پذیرش دانشجوی دکترای پژوهش‌‌محور بدون آزمون، علل این امر را تشریح کرد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با اعلام لغو پذیرش دانشجوی دکترای پژوهش‌‌محور بدون آزمون، علل این امر را تشریح کرد.
به گزارش «جوان»، پذیرش دانشجوی دکترای پژوهش‌محور از حدود سه سال قبل در مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور به عنوان تجربه‌ای جدید به اجرا گذاشته شد که داوطلبان برای تحصیل در این دوره‌ها،درخواست خود را به سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ارسال می‌کردند و پذیرش آنها براساس بررسی پرونده متقاضیان بود.  وحید احمدی با بیان اینکه دو نوع پذیرش دانشجو در دوره دکترای پژوهش‌محور وجود دارد، افزود: شیوه اصلی پذیرش که آیین‌نامه ابلاغ شده از سوی شورای گسترش آموزش عالی را نیز دارد، پذیرش از طریق آزمون نیمه‌متمرکز است که در این روش هم دانشجوی دکتری عادی و هم دکترای پژوهش‌محور پذیرش می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه پذیرش دانشجوی دکترای پژوهش‌‌محور در شیوه نیمه‌‌متمرکز لغو نشده است، اظهار کرد: در سال جاری و طبق روال گذشته با پذیرش دانشجو در این دوره موافقت شده است.
احمدی شیوه دوم پذیرش دانشجوی دکتری در این مقطع، را بدون آزمون دانست و خاطرنشان کرد: از آنجایی که در این شیوه، پذیرش به صورت بدون آزمون بوده، برخی افراد پذیرش شده صلاحیت لازم را نداشته‌اند و مواردی بوده که بدون رعایت ضوابط، فرد مستقیماً به دانشگاه‌ها معرفی شده است.
احمدی شرط سنی را یکی از این ضوابط ذکر کرد و یادآور شد: در برخی موارد مشاهده شد که شرط سنی رعایت نشده، ضمن آنکه از لحاظ معدل نیز فرد مورد ارزیابی قرار نگرفته بود.
وی عدم توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی فرد را از دیگر چالش‌های پذیرش دانشجوی پژوهش‌‌محور بدون آزمون نام برد و ادامه داد: برخی از پذیرفته‌شدگان فاقد صلاحیت‌های علمی بودند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به روند تدوین آیین‌‌نامه جدید دکترای پژوهش‌‌محور گفت: این آیین‌نامه تهیه شده است و مراحل ابلاغ نهايي را طی می‎کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار