کد خبر: 690196
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۷
دكتر ديواندري:
مدير عامل بانك پارسيان در همايش تجليل از مشتريان با مهم دانستن جايگاه اقتصادي در رشد و تعالي هر كشور در دنيا گفت: اگر ايران مي‌خواهد در دنيا جايگاهي داشته باشد بايد جايگاه اقتصادي خود را تقويت كند؛ زيرا با اقتصاد است كه كشورها را مي‌شناسند.
دكتر ديواندري خاطر نشان كرد: از نظر رقابتي در برهه كنوني، بحث اقتصاد رقابتي مطرح است. ما زماني مي‌توانيم در دنيا سرفراز و سربلند باشيم كه در اقتصاد، حرفي براي گفتن داشته باشيم.
وي با تأكيد بر لزوم حمايت از كارآفرينان اقتصادي گفت: امروز اقتصاد كشور به كارآفرين نياز دارد. كارآفريني كه با انگيزه است و عشق دارد كه كار كند و با خدمت كردن خود توليد انجام دهد. امروز كارآفرين به دنبال گردش اقتصاد كشور است و در اين مقطع بيش از هر زمان ديگري ما به پرداختن به چالش‌هاي اجتماعي خودمان نظير بيكاري، حفظ محيط زيست و جلوگيري از افزايش جرائم اجتماعي نياز داريم.
ديواندري با اشاره به تحقيق انجام گرفته در مؤسسه Deloitte، به بزرگ‌ترين چالش كشورمان يعني بيكاري اشاره داشت وگفت: مؤسسه Deloitte تحقيقي انجام داده است و در آن تحقيق كه به تحقيق هزاره معروف است و باعث شده منبع و محل رجوع بسياري از مقالات علمي شناخته شده و آمارهاي مستند شود، سه چالش بزرگ جهان مطرح شده است. البته در آن پژوهش 10 تا 15 چالش وجود دارد كه مهم‌ترين چالش‌هايي كه جهان در اين هزاره با آن رو به رو است، بيكاري است
وي ادامه داد: به اعتقاد من شغل و ايجاد شغل، دادن اميد، دادن آرزو و برآورده كردن آن و در ادامه حيات و دميدن روح زندگي دركالبد يك اجتماع است؛ كار بزرگي كه شما انجام مي‌دهيد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار