صلاحالدين فاروقي رهبر گروهك تروريستي «جيشالعدل» از گروههاي منشعب شده از گروهك عبدالمالك ريگي در گفتوگوي رپرتاژي با شبكه العربيه به بيان ديدگاههاي اين گروه و علل اقدامات تروريستي پرداخته است.
وي در گفتوگو با شبكه العربيه كه سالهاست به تريبون گروههاي تروريستي شرق كشور تبديل شده است مدعي شد كه با گروههايي همچون القاعده و داعش ارتباط ندارند و به دنبال تبديل شدن نظام ايران به يك نظام فدرالي هستند. سركرده اين گروه كه از زمان تاسيس جيشالعدل تا كنون شهروندان زيادي را به شهادت رسانده در ادعايي خندهدار گفته كه تعرض به حقوق بيگناهان را حرام ميداند ولي «فعاليت مسلحانه را بهترين و مؤثرترين راه» براي مبارزه با جمهوري اسلامي ميداند.
سركرده تروريست جيشالعدل كه تا كنون شهروندان فراواني را در جنوب شرق تنها به جرم شيعه بودن به شهادت رسانده در اقدامي فرار به جلو به العربيه گفته است: ما با هيچ اقليت مذهبي جنگي نداريم!
وي در سخناني قابل تامل براي اثبات وجود ظلم در ايران به حوادث پس از انتخابات سال 88 اشاره و در اين مصاحبه اعتراف ميكند كه با گروههاي سياسي و احزاب و تشكلهاي ايراني مخالف جمهوري اسلامي ارتباط نزديكي دارد. فاروقي در ادامه شورشهاي خياباني فتنهگران را در سال 88 «فعاليت مدني» ناميده و حصر سران فتنه را نشانه نبود آزادي سياسي در ايران عنوان و تأكيد ميكند كه به همين دليل بهترين روش مبارزه با جمهوري اسلامي مبارزه مسلحانه است و مسئله حصر نشانه درستي اقدام مسلحانه است.