قاسم سلیمانی دشتکی تأکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی مربوط باید توجه جدی به این روستا داشته باشند.
وی افزود: کنتور آب ساختمان هایی که سقف آن ها زده شده به صورت تشویقی نصب می شود.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: برای تسریع در ساخت شهرک لندی علاوه بر کمک های بلاعوض، به ازای هر واحد مسکونی 150 میلیون ریال تسهیلات بانکی کم بهره به روستاییان پرداخت می شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز به ازای هر واحد مسکونی 20 میلیون ریال کمک می کند.
وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه های اجرایی خدمات رسان در بخش آب و برق هم در این زمینه برای ارائه خدمات به روستاییان فعالیت خود را گسترش می دهند.
سلیمانی دشتکی از اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار از سوی استانداری چهارمحال و بختیاری برای حمل مصالح ساختمانی به روستای لندی در گذشته و یک میلیارد و 500 میلیون ریال دیگر در حال حاضر خبرداد و افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور نیز یک میلیارد ریال در این زمینه کمک می کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: دولت یازدهم نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته دارد.
وی اظهار کرد: دولت تدبیر و امید در یک سال اخیر خدمات قابل توجهی را در نقاط مختلف کشور و به ویژه در چهارمحال و بختیاری انجام داده است.
سلیمانی دشتکی افزود: روستای لندی در دوران دفاع مقدس پنج شهید را تقدیم میهن اسلامی کرده و این نشان دهنده وفاداری مردم این روستا به آرمان های اما راحل، انقلاب اسلامی و شهداست.