رافائل واران، مدافع رئال مادريد مدعي شد که 3 سال پيش پيشنهاد منچستريونايتد را رد کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، سر الکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد علاقه ی خاصی به واران داشت و قصد داشت در زمان حضورش، او را به خدمت بگیرد ولی واران پیشنهاد یونایتد را رد کرد و شیاطین سرخ نیز به جای او، فیل جونز را از بلکبرن در اختیار گرفتند.
او در مصاحبه با روزنامه اکیپ گفت:" منچستریونایتد؟ آنها من را میخواستند ولی پس از اینکه پیشنهادشان را رد کردم، آنها فیل جونز را در پست من خریدند. پاری سن ژرمن؟ پروژه ی آنها نامشخص بود. مالک قطری به تازگی تیم را خریده بود و همه چیز مبهم بود."
واران به پیشنهاد زیدان و توسط مورینیو به تیم اضافه شد و در این باره گفت:" وقتی شنیدم که رئال مادرید خواهان جذب من است، گفتم البته که به این تیم خواهم پیوست. خودم تصمیم را گرفتم و میدانستم سرمربی میخواهد من را در ترکیب اصلی بازی دهد."
گزارش خطا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است