به گزارش پايگاه اطلاعرساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيتالله خامنهاي با تبريك عيد بزرگ غدير، واقعه مهم و پرمغز غدير خم را جزو مسلمات تاريخ اسلام خواندند و خاطرنشان كردند: هيچ يك از پيروان فرق اسلامي در «اصل وقوع غديرخم و جمله شريف پيامبر ختمي مرتبت» يعني من كنت مولاه فهذا علي مولاه ترديدي ندارد.
پاسخ شبهه نوكيسگان به غديرهزارسال پيش داده شده استايشان افزودند: شبهاتي نيز كه اكنون درباره معناي اين جمله تاريخي، به ذهن نو كيسگان فكري ميرسد همان حرفهاي هزار سال پيش است كه علماي بزرگ، به آنها پاسخ دادهاند.
رهبر انقلاب با اشاره به معناي رايج جمله شريف پيامبر در غدير خم يعني نصب اميرمؤمنان به امامت و نيز وصايت پيامبر افزودند: اين جمله معناي مهم ديگري هم دارد كه نبايد مورد غفلت قرار گيرد و آن پرداختن اسلام به امر حكومت و سياست امت است.
حضرت آيتالله خامنهاي با اشاره به تبليغات هدفمند دشمنان امت اسلامي براي جدا كردن اسلام از سياست و منحصر كردن دين شريف در مسائل شخصي و خصوصي افزودند: واقعه غدير خم، منطق روشن و مستحكم اسلام در نفي اين نگاه سكولار است، چراكه غدير خم مظهر توجه و تأكيد اسلام بر حكومتداري و سياست به شمار ميرود.
معناي واقعي غدير توجه به حكومت و مديريت جامعه استرهبر انقلاب با نفي نگاهي كه مسئله نصب اميرمؤمنان به دست پيامبر عظيمالشأن اسلام را فقط به معناي نصب جنبههاي معنوي ميداند افزودند: جنبههاي معنوي قابل نصب نيست و معناي حقيقي اين واقعه مبارك، توجه به امر حكومت و مديريت جامعه است و اين درس بزرگ غدير براي مسلمانان است.
حضرت آيتالله خامنهاي، مسئله غدير را، مسئلهاي اعتقادي و پايه و اساس تفكر شيعه برشمردند و در عين حال افزودند: جاي بحث و بررسي منطق قوي و حجت قاطع شيعه در باب غدير خم، محافل علمي و تخصصي است و نبايد اين موضوع، در زندگي عمومي مسلمانان و برابري و برادري آنان اثر منفي بگذارد.
داعش محصول استكبار براي ايجاد اختلاف ميان مسلمانانرهبر انقلاب از همين زاويه، به بررسي سياست اصلي مستكبران يعني ايجاد اختلاف ميان فرق اسلامي به ويژه شيعه و سني پرداختند و خاطرنشان كردند: بروز اختلاف ميان مسلمانان، طبعاً باعث ميشود همت، نيرو و انگيزههاي آنان صرف دعواهاي داخلي شود و به دشمنان بزرگ و اصلي خود توجهي نكنند و اين، همان هدفي است كه استعمار و استكبار، براي آن، برنامهريزي كرده است.
حضرت آيتالله خامنهاي، مقابله با «تفكر جذاب و جهتبخش جمهوري اسلامي» را عامل اصلي سرمايهگذاري بيشتر استكبار در زمينه ايجاد اختلاف ميان مسلمانان برشمردند و خاطرنشان كردند: امريكا، صهيونيزم و «متخصص كهنهكار تفرقهانگيزي يعني دولت خبيث انگليس»، پس از پيروزي انقلاب، تلاشهاي خود را براي اختلافانگيزي و انحراف اذهان شيعه و سني از دشمنان اصلي، به شدت افزايش دادهاند.
رهبر انقلاب بروز جريان تكفيري در عراق، سوريه و برخي كشورهاي ديگر را حاصل برنامهريزي مستكبران براي ايجاد اختلاف در ميان مسلمانان خواندند و افزودند: آنها القاعده و داعش را براي تفرقهانگيزي و «مقابله با جمهوري اسلامي» ايجاد كردند اما اكنون دامن خودشان را گرفته است.
توهين به مقدسات شيعه و سني به سود دشمن مشترك استايشان با اشاره به حوادث جاري در منطقه افزودند: نظر دقيق و تحليلي به اين حوادث نشان ميدهد امريكا و همپيمانانش در تلاشهايي كه به دروغ مواجهه با داعش اسمگذاري كردهاند، بيشتر از آنكه درصدد نابودي نطفههاي اين جريان باشند، متوجه تفرقهانگيزي و ايجاد دشمني ميان مسلمانان هستند.
حضرت آيتالله خامنهاي تأكيد كردند: هركسي به اسلام پايبند است و حاكميت قرآن را قبول دارد چه شيعه باشد چه سني، بايد آگاه باشد كه سياستهاي امريكايي – صهيونيستي، دشمن واقعي و اصلي اسلام و مسلمانان است.
رهبر انقلاب، مراقبت و پرهيز كامل از تحريك احساسات فرق ديگر را وظيفه مهم همه مسلمانان برشمردند و افزودند: شيعه و سني بدانند هر اقدام يا حرفي از جمله توهين به مقدسات يكديگر، باعث حساسيت برانگيزي و آتشافروزي ميشود و اين قطعاً به سود دشمن مشترك همه مسلمانان است. حضرت آيتالله خامنهاي در پايان سخنانشان با اشاره به شكست همه توطئههاي زورگويان جهاني در 35 سال اخير تأكيد كردند: دشمنان اين ملت، به فضل الهي، اين بار هم شكست خواهند خورد و همه مسلمانان كه در ايران اسلامي زندگي ميكنند، همچنان آگاه و بصير به وظايف خود عمل خواهند كرد.