اگر مردم بدانند ما ظاهرسازي ميكنيم گفتار و حرف ما در آنها تأثير نخواهد داشت، اما وقتي ببينند خود گوينده عمل ميكند، تأثير ميگذارد.
به گزارش خبرگزاري رسا، حضرت آيتالله ناصر مكارم شيرازي از مراجع تقليد روز گذشته در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، با تأكيد بر اينكه بايد با عمل براي پيشوايان خود آبرو بخريم، بر ضرورت عمل به گفتار تأكيد كرد و گفت: اگر مردم بدانند ما ظاهرسازي ميكنيم گفتار و حرف ما در آنها تأثير نخواهد داشت، اما وقتي ببينند خود گوينده عمل ميكند تأثير ميگذارد.
وي يادآورشد: اگر ما بتوانيم برنامه عملي خوبي داشته باشيم و نشان دهيم انقلاب باعث اتحاد، پيشرفت و تقوا است، در دنيا اثر ميگذارد. آيتالله مكارم شيرازي تصريح كرد: تكيه و تأكيد ما بر مسائل فرهنگي و اينكه به دولتمردان ميگوييم كاري نكنيد مسائل فرهنگي و ارزشي كمرنگ و سست و اخلاق آلوده شود، رسانهها را اصلاح كنيد و نگوييد پيشرفت علم است و نميشود جلوي عوارض آن را گرفت، براي همين است كه مردم الگوي خوبي از انقلاب ببينند تا در دنيا اثر كند.
اين مرجع تقليد در ادامه سخنان خود با بيان اينكه تكفيريها از جمله داعش بلاي عظيمي براي جهان اسلام و مسلمانان هستند، اعمال آنها را مايه ننگ و آبروريزي براي اسلام و مسلمانان دانست و تأكيد كرد: علماي اسلام بايد دست به دست هم بدهند و بگويند داعشيها و تكفيريها از ما نيستند تا حيثيت و آبروي اسلام حفظ شود. وي گفت: ائتلافي كه در ظاهر درست كردند، ائتلافي خطرناك براي اسلام است، اولاً بعضي از اينها شريك دزد و رفيق قافله هستند؛ نفتي كه داعشيها از شمال عراق دزديدند ائتلافيها به قيمت ارزان خريداري ميكنند.
اين مرجع تقليد افزود: شما بر ضد داعش ائتلاف كردهايد اما همچنان آنها را حمايت ميكنيد؛ اين چه ائتلافي است؟ آيتالله مكارم شيرازي افزود: برخي از ائتلافيها نيز هنوز از داعش حمايت مالي و تسليحاتي ميكنند، در تركيه كه به تازگي به اين ائتلاف پيوسته، داعشيها دفتر ايجاد كردهاند، اين چه ائتلافي است كه شما كردهايد. وي خاطرنشان كرد: قرضاوي آخوند درباري كه از سوي برخي دول عربي تغذيه ميشود، اخيراً فتوا داده كه داعش نبايد از بين برود منتهي بايد اصلاحاتي در آن انجام شود.
اين مرجع تقليد افزود: يكي از سياستمداران غربي گفته بود داعش را تا 30 سال نميشود از بين برد، آنها ميخواهند با استفاده ابزاري از داعش منطقه خاورميانه را نا امن نگه دارند تا بتوانند به اهداف و نقشههاي خود جامه عمل بپوشانند و رژيم صهيونيستي در امنيت باشد. آيتالله مكارم شيرازي با تأكيد بر اينكه داعش به ابزاري براي ناامني در منطقه تبديل شده است، يادآورشد: به تمام مسلمانان هشدار ميدهم مراقب باشيد در دام ائتلاف غربيها نيفتيد. ائتلاف آنها ائتلافي بر ضد اسلام، مسلمين و بر ضد منطقه و براي ايجاد نا امني است.
وي تنها راه مقابله با داعش را قطع كمكهاي مالي و تسليحاتي و حفظ وحدت امت اسلام دانست و خطاب به ائتلافكنندگان نمايشي و ظاهري ضد داعش گفت: شما اگر به داعش كمك نكنيد و آنها را تجهيز نكنيد آنها نابود خواهند شد.