پرونده بازيهاي ليگ يازدهم امروز باز ميشود و پس از برگزاري بازيها طي دو روز، فردا بسته ميشود. هفته چهاردهم در حالي برگزار ميشود كه پس از آن ليگ به مدت 18 روز به دليل برگزاري اردوي تيم ملي در پرتغال تعطيل ميشود.
استقلال – ملوان، ساعت 18:30
رقابتهاي امروز با انجام چهار ديدار استارت ميخورد كه در مهمترين آن، استقلال در ورزشگاه آزادي به مصاف ملوان بندر انزلي ميرود؛ تيمي كه از 17 رويارويياش در تهران با استقلال، 12 مرتبه تن به شكست داده و در پنج بازي هم مساوي كرده است. از طرف ديگر قلعهنويي تا كنون به نصرت ايران دوست نباخته و ايراندوست هم در مقابل هرگز پيروزي برابر استقلال كسب نكرده و حالا ملوان اميدوار است در هجدهمين رويارويياش با آبيپوشان پايتخت بتواند ركوردهاي عجيبش برابر استقلال را بشكند. هر چند با توجه به جايگاه ملوان در رده پانزدهم جدول و روند نتيجهگيرياش در 10 هفته گذشته كه چيزي بهتر از يك برد، پنج مساوي و چهار باخت نبوده، بعيد است شاگردان ايراندوست بتوانند در يازدهمين هفته ليگ برتر ركورد ناكاميهاي خود برابر استقلال در تهران را دستخوش تغييرات كنند. با اين وجود از اين مسئله هم نميتوان گذشت كه ملوان همواره حريف سرسختي برابر تيمهاي پايتخت بوده است. حتي اگر با دست خالي زمين بازي را ترك كند هم آنها را به شدت به چالش ميكشد، خصوصا حالا كه ايراندوست ميداند فاصله چنداني با در خروجي باشگاه ندارد و همين مسئله ميتواند ميل اين تيم را به كسب پيروزي در اين ديدار خارج از خانه بيشتر كند. از سوي ديگر استقلال هم به شدت به سه امتياز اين بازي خانگي نياز دارد.
شاگردان قلعهنويي سه باخت پي در پي كسب كردهاند؛ نتايجي كه باعث شده انتقادهاي زيادي روانه اين تيم شود. قلعهنويي هم البته حسابي از خجالت شاگردانش، خصوصا ملي پوشان تميش در آمده است، به طوري كه گفته ميشود احتمال حضور داسيلوا درون دروازه برابر ملوان بيشتر از فروزان است. حتي گفته ميشود قرار است كريميان، تيموريان و پژمان نوري هم از روي نيمكت بازي را دنبال كنند و كرار، خسرو حيدري و يعقوب كريمي جاي آنها را در تركيب اصلي بگيرند كه در اين بين، تيموريان از نيمكتنشيني رها شد، چراكه روز گذشته رئيس كميته انضباطي اعلام كرد اين بازيكن علاوه بر جريمه نقدي، با محروميت هم مواجه شده و در بازي برابر ملوان نميتواند به ميدان برود. اما بايد ديد استقلال كه با نفرات اصلي خود سه باخت پياپي به دست آورده، بدون اين بازيكنان ميتواند نوار ناكاميهايش را پاره كند؟
در ساير بازيهاي امروز گسترش فولاد تبريز و پديده خراسان - ساعت 15:45 در ورزشگاه يادگار به مصاف هم ميروند. استقلال خوزستان ساعت 17:20 در ورزشگاه غير اهواز از راه آهن پذيرايي ميكند و ذوبآهن ساعت 17:10 به مهماني نفت در تهران ميرود.
سپاهان – پرسپوليس، ساعت 18:30
حساسترين بازي هفته يازدهم اما بازي دو تيم سپاهان و پرسپوليس است. ديداري كه فردا و به ميزباني زردپوشان اصفهاني برگزار ميشود. پرسپوليس با تغييراتي كه در كادر فني خود ايجاد كرد توانسته روند ناكاميهاي خود را پاره و نتايج قابل قبولي كسب كند. اما موفقيتهاي درخشان به عنوان سرمربي جديد سرخپوشان در بازيهاي بزرگ رقم نخورده و سپاهان، اولين آزمون سخت اين مربي روي نيمكت پرسپوليس است.
نتايج دو تيم تقريبا مشابه است. يعني هر دو در پيروزيها مساوي هستند، اما ميزبان به دليل كسب دو تساوي بيشتر از مهمان و دو امتيازي كه به همين دليل بيش از سرخپوشان به حسابش واريز شده است، اكنون سه پله بالاتر از پرسپوليس قرار دارد. سه امتيازي كه شايد در پايان اين بازي دستخوش تغييرات شود، چراكه در صورت پيروزي سرخپوشان، اين تيم تا رده چهارم صعود ميكند و برعكس سپاهان از كورس تا حدي دور ميماند.
سپاهان هم البته همانند حريف فرداي خود در كادر فنياش تغييراتي ايجاد كرده اما برخلاف سرخپوشان، اين تغييرات روند رو به رشدي براي اصفهانيها نداشته و فركي كه در فولاد مربي موفقي بود، در سپاهان هنوز جا نيفتاده و موفق عمل نكرده است!
حساسيت بازي پرسپوليس و سپاهان به سالها قبل و قهرمانيهاي آنها در ليگ و جام حذفي باز ميگردد. با اين وجود اين حساسيت زمان رويانيان و در پي مطرح شدن آبهاي مشكوك و پس از آن مصاحبه جنجالي دايي بعد از رويارويي با اين تيم و متهم كردن قهرماني بيش از پيش شد. از ديگر حساسيتهاي بازي فردا حضور خلعتبري، بازيكن فصل قبل پرسپوليس در سپاهان است كه بايد ديد ميتواند برگ برندهاي باشد براي فركي تا نخستين پيروزياش با سپاهان را برابر پرسپوليس دشت و نوار موفقيتهاي درخشان با سرخپوشان را پاره كند؟
در ديگر بازيهاي جمعه، تراكتور ساعت 16 در ورزشگاه انقلاب به مصاف سايپا ميرود. تبريزيها به لطف ناكامي ديگر رقباي خود در هفتههاي گذشته، در صورت عدم كسب پيروزي در اين بازي باز هم دغدغه از دست دادن صدر جدول را ندارند. با اين وجود اما بدون شك شاگردان رسول خطيبي كه با 20 گل زده صاحب بهترين خط حمله ليگ و 20 امتياز صدرنشين هستند، در پي تثبيت جايگاه خود، به نتيجهاي جز برد برابر ياران مجيد جلالي نميانديشند. مصاف پيكان برابر صبا ساعت 17:10 در ورزشگاه دستگردي و همچنين نفت مسجد سليمان ساعت 17:20 در ورزشگاه شهيد بهنام محمدي برابر فولاد از ديگر بازيهاي فرداست. فولاديها كه حالا هم امتياز و سايه به سايه استقلال پيش ميروند، ميتوانند با يك پيروزي ديگر و البته به شرط آنكه استقلال باز هم موفق به پاره كردن روند ناكاميهاي خود نشود، به صدر جدول نزديكتر شوند.