گروههاي تكفيري- تروريستي از جمله داعش دستپرورده خود امريكا هستند، حالا امريكاييهاي جنايتكار داعيه مبارزه با تروريسم را سر ميدهند.
به گزارش مهر، آيتالله جنتي طي سخناني در جمع كاركنان دفتر مركزي شوراي هماهنگي تبليغات اسلاميگفت: امريكا امروز به اسم سركوب و مبارزه با تروريسم، به عراق و افغانستان، سوريه، لبنان و فلسطين دست درازي و به جاي مبارزه با تروريست به تروريستهاي آن كمك ميكند و حتي با اشغال عراق و افغانستان تا ساليان سال آنجا مانده و به غارت داراييها و سرمايه آنان پرداخته و بعد از اين همه سال مردم جهان و افكار عمومي دنيا فهميدند كه امريكاييها دروغ ميگويند، آنها فقط به بهانه مبارزه با تروريسم وارد عراق و افغانستان شدند تا نيات پليد و نقشههاي شوم خود را پيادهسازي كنند و تروريستها را نيز پرورش دهند. وي گفت: گروههاي تكفيري- تروريستي از جمله داعش دستپرورده خود امريكا هستند، حالا امريكاييهاي جنايتكار داعيه مبارزه با تروريسم را سر ميدهند.
آيتالله جنتي در ادامه گفت: همانطور كه امام راحل فرمودند: امريكا شيطان بزرگ است و كار شيطان وسوسه و اغوا كردن بندگان خداست. شيطان هم شيطاني ميكند و خيرخواه ما نيست و به مصلحت ما نميانديشد بلكه به نفع خود و ضرر ما كار ميكند، اين را بايستي به نسل جوان كشور و دانشآموزان و دانشجويانمان منتقل كنيم كه امريكا شيطان بزرگ و غيرقابل اعتماد است.
آيتالله جنتي در پايان خاطرنشان كرد: ما هم براي حركت در اين مسير سخت و پرگردنه و براي عبور از پيچ بزرگ تاريخي، به سياست، نقشه راه و قطبنماي «ولايت فقيه» و چراغ روشنگر و پروژكتور «بصيرت» نياز داريم، كه بحمدالله با سياستهاي ابلاغي از سوي رهبر معظم انقلاب (ادام الله ظله) بسياري از جهات برايمان مشخص شده است.