کد خبر: 677259
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵
سخنگوی وزارت کشور می‌گوید: هرچه شورای نگهبان درباره برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس بگوید ما به آن عمل می‌کنیم و در این باره هم به نظر شواری نگهبان عمل خواهیم کرد لذا انتخابات میان‌دوره‌ای برگزار نخواهد شد.
 تسنیم: حسینعلی امیری سخنگو و قائم مقام وزیر کشور با اشاره به نظر شواری نگهبان مبنی بر امکانپذیرنبودن برگزای انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان در "تفت و میبد" و "نهاوند" گفت: شورای نگهبان دستگاه ناظر است و انتخابات برگزار شده با تایید شورای نگهبان اعتبار پیدا می‌کند.

وی افزود: هرچه شورای نگهبان بگوید ما به آن عمل می‌کنیم و در این باره هم به نظر شواری نگهبان عمل خواهیم کرد لذا انتخابات میان‌دوره‌ای برگزار نخواهد شد.

سخنگوی وزارت کشور در خصوص جلسات کمیسیون ماده 10 احزاب نیز گفت: این جلسات هر 15 روز یک بار برگزار می‌شود و ان‌شالله در هفته آینده نیز جلسه بعدی برگزار خواهد شد.

امیری در خصوص دستور کار جلسه آتی این کمیسیون اظهار داشت: پرونده‌هایی که آماده باشند ما نسبت به آنها نظر خواهیم داد.

وی درخصوص وضعیت تشکل اصلاح‌طلب "ندا" و اینکه وزارت کشور چه نظری درباره آن خواهد داشت؟ گفت: اطلاعی از تکمیل پرونده این تشکل ندارم اما اگر پرونده آماده باشد، در دستور کار قرار خواهیم داد.

وی درباره بازنگری قانون انتخابات شوارها نیز اظهار داشت: این موضوع در دست بررسی است و همکاران ما در حوزه معاونت عمرانی کم‌ و‌ کیف آن را مورد مطالعه قرار می‌دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار