کد خبر: 672977
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۷
استاندارمرکزی گفت :اعتبارات حوزه پیشگیری از اعتیاد بسیار کم بوده و با این حجم اعتبارات محدود دست یابی به اهداف مورد نظر در راستای مبارزه با مواد مخدر بسیار سخت است.
فاطمه قاسمی

محمد حسین مقیمی استاندارمرکزی با بیان این مطلب در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی افزود: تخصیص اعتبارات در حوزه پیشگیری از عرضه و مصرف مواد مخدر یک ضرورت است چرا که با اعتبارات ناچیز امکان موفقیت در این حوزه ممکن نیست.

استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به سند دانشجویی پیشگیری از اعتیاد استان مرکزی گفت: این سند که با همکاری کارشناسان حقوقی، علمی، اجتماعی، فنی و تخصصی با توجه به موقعیت دانشگاهی و دانشجویی استان مرکزی تهیه و تدوین شده است متاسفانه تا کنون در راستای اهداف و برنامه های تبیین شده نتوانسته موفق عمل کند و این مسئله نیازمند آسیب شناسی جدی در دانشگاه های استان است.

مقیمی با تاکید بر ضرورت اجرایی شدن سند فوق در استان مرکزی گفت: آنچه امروز مسئولان دانشگاههای استان به عنوان گزارش عملکرد خود در راستای اجرای این سند ارائه کرده اند را به عنوان پیش مقدمه امور می پذیریم اما اجرای این سند و برنامه ریزی طبق آن باید از ابتدای فصل بازگشایی دانشگاه های استان در اولویت کاری مسئولین قرار بگیرد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی نیز در این نشست از راه اندازی اولین کمپهای ویژه ترک اعتیاد ویژه زنان و نوجوانان در اراک خبر داد و گفت: در حوزه ترک اعتیاد ویژه زنان تا کنون کمپ دارای مجوز و رسمی در استان فعالیت نداشت که خوشبختانه اولین کمپ ترک اعتیاد زنان دارای مجوز آماده راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: اولین کمپ ترک اعتیاد نوجوانان نیز با هدف تفکیک نوجوانان از دیگر معتادین انجام می شود تا از آسیب های متوجه این قشر جلوگیری شود..

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: این کمپ نیز که ظرفیت پذیرش 50 نفر را دارد در صورت تخصیص اعتبارات مورد نیاز هفته اینده مورد بهره برداری قرار می گیرد.

رفیعی یادآور شد: بهسازی سرپناه زنان بی سرپناه اراک نیز از دیگر اولویت های کاری اداره کل بهزیستی استان مرکزی است که نیازمند تخصیص اعتبارات مورد نیاز است.

غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۶
0
1
باسلام لطفا ادرس کمپ بانوان اضافه شود
پاسخ ها
شهاب یوسفی
| Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
آدرس کجاس ممنون میشم
ناشناس
|
India
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۴
0
6
آدرس؟؟؟؟
ناشناس
|
India
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۴
0
3
آدرس؟؟؟؟
شهاب یوسفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
0
5
ادرس رو بیان کنید ممنون میشم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
0
4
فلکه شریعتی کمپ بانوان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
0
1
شماره تلفنش چنده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
0
4
لطفا شماره تلفن کمپ هم بزارید
خ تاخابی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۹
0
0
سلام کمپ بانوان ک میگن من یکی را بردم دیدم یه خونه قدیمی خرابه
یه وضعی
خانمی از لای در شماره کارت داد گف 3 واریز کن و بیمار بیاد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار