کد خبر: 671638
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۰
به رغم توافق آتش بس بين اوكراين و استقلال‌طلبان در شرق اين كشور، درگيري‌ها همچنان ادامه دارد و دو طرف به تبادل آتش مي‌پردازند.
درحالي كه روز جمعه دو طرف بر سر آتش بس توافق كردند، شنبه شب چندين انفجار بزرگ شهر«ماريوپل» در شرق اوكراين را لرزاند. پس از وقوع اين انفجارها سه دستگاه تانك ارتش اوكراين به سرعت وارد محل حادثه شدند. اين خشونت‌ها تنها ساعاتي پس از تماس تلفني «پترو پوروشنكو» رئيس‌جمهور اوكراين و «ولاديمير پوتين» همتاي روس وي و اعلام اين خبر كه مفاد آتش‌بس به طور كلي رعايت شده است، رخ داد.
شاهدان روز يك‌شنبه از شنيدن شدن مكرر صداي تيراندازي نزديك فرودگاه دونتسك در شرق اوكراين خبر دادند. شاهدان همچنين اعلام كردند دود سياهي در اين منطقه به آسمان بلند شده است. يكي از مقام‌هاي رسمي اوكراين در گفت‌وگو با رويترز، وقوع يك حمله توپخانه‌اي را تأييد كرده است، اما هنوز از واكنش دولت‌هاي اوكراين و روسيه به اين امر اطلاعي در دست نيست.  همچنين در جريان بمباران شهر ماريوپل در شرق اوكراين يك زن كشته شد.
  اين زن نخستين فردي بود كه از زمان برقراري آتش‌بس در شرق اوكراين كشته شد. از طرف ديگر، وزارت دفاع اوكراين از انجام رزمايش مشترك نظامي با امريكا در درياي سياه در تاريخ هشتم تا دهم سپتامبر
 (19 ـ 17 شهريور) سال جاري ميلادي خبر داد. وزارت دفاع امريكا اعلام كرد:اين رزمايش مشترك نظامي با نام «نسيم دريا 2014» در بخش شمال غرب درياي سياه برگزار مي‌شود و نيروهاي ارتش اوكراين و امريكا در اين رزمايش به آموزش وانجام عمليات‌ و تامين امنيت دريايي در منطقه مي‌پردازند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار