سرمربي پيشين آتزوري از خود در برابر اتهامي که برخي از رسانههاي ايتاليايي به او نسبت ميدهند دفاع و تاکيد کرد که از جمع لاجورديپوشان فرار نکرده است.
پس از شکست تيم ملي ايتاليا برابر اروگوئه و حذف اين تيم از مرحله گروهي جام جهاني 2014، چزاره پراندلي از سمت خود به عنوان سرمربي آتزوري کنارهگيري کرد که اين کار او به عقيده گروهي از رسانههاي ايتاليايي به عنوان فرار از زير بار مسئوليت شکست و احياي تيم براي تورنمنتهاي بعدي تلقي شد.
به نقل از تسنيم، پراندلي 56 ساله در واکنش به اين موضوع به نشريه کوريره دلاسرا گفت: در روزهاي اخير درباره من زيادي صحبت شده و به من يادآوري شد که زندگي حرفهاي فراز و نشيبهاي زيادي دارد اما پذيرش هر مسئوليتي اين فراز و نشيبها را به همراه دارد. حملاتي که در اين مدت به من شده بيرحمانه بوده است اما لازم نيست که خودم را يک قرباني بدانم.
پراندلي افزود: اگر قرار باشد به استرس و فشار کاري که در جام جهاني داشتيم نمره بدهم، مطمئناً اين نمره بيش از 10 خواهد بود. اما منظور من از استرس، استرس حرفهاي نيست بلکه بار رواني انتقادات شديدي است که از ما ميشد. در ميان تمام اين انتقادات آنهايي بيشتر از همه مرا آزار دادهاند که مرا به فرار از آتزوري متهم کردهاند. من از جايي فرار نکردهام.
سرمربي جديد تيم گالاتاسراي تصريح کرد: در زندگي شخصي و حرفهايام نشان دادهام که اهل فرار نيستم. موفقيتي که در پارما پس از ورشکستگي شرکت پارمالات (اسپانسر اصلي تيم پارما) و فرار بسياري از اعضاي باشگاه براي نشاندن تيم در رده پنجم جدول در پايان فصل کسب کردم نشان ميدهد که من اهل فرار کردن از زير بار مشکلات نيستم. در فيورنتينا هم اين اتفاق رخ داد اما من باز هم فرار نکردم. مرا در پستم تنها گذاشتند و مديران اجرايي هم پايشان به خاطر شرکت در کالچوپولي گير بود اما با اين وجود و در حالي که ما را با کسر امتياز جريمه کردند، توانستيم آنقدر امتياز کسب کنيم که با احتساب امتيازات کسر شده نايب قهرمان ميشديم.
پراندلي خاطرنشان کرد: من در دو مقطع تا آستانه عقد قرارداد با يوونتوس پيش رفتم اما ترجيح دادم در فلورانس بمانم و اکنون به آن تصميمي که گرفتم افتخار ميکنم. من پروژه ورزشي فيورنتينا را باور داشتم و با آن تيم ماندم.
با کنار رفتن پراندلي از نيمکت آتزوري گفته ميشود که آنتونيو کونته، سرمربي مستعفي يوونتوس قرار است جاي او را بگيرد. پراندلي در خصوص احتمال روي کار آمدن کونته به عنوان جانشين وي گفت: کونته؟ او يک بار گفت که برايش باختن مانند مردن است. من فکر ميکنم که از امروز به بعد ميتواند استرس کسب پيروزي را تجربه کند. اگر او سرمربي جديد ايتاليا شود، کار سختي براي انگيزه دادن به بازيکنانش، همان انگيزهاي که به بازيکنانش در يوونتوس ميبخشيد، پيش رو خواهد داشت.
منبع: ورزش 3
گزارش خطا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است