مدیر عامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان در این ارتباط گفت: در این نمایشگاه بیش از 170 شرکت و مجموعه فعال از سراسر کشور در زمینه های گل و گیاه، گیاهان داروئی و ماهی های زینتی به همراه صنایع وابسته حضور دارند.
سید رضا حکیم فال با اشاره به حضور تولید کننگان برتر در زمینه های فوق گفت: وجود مجموعه های تولیدی ، تخصصی و فعال در استان اصفهان و موقعیت جغرافیایی استان در مرکز کشور و همچنین حمایت از تولید کنندگان داخلی و حمایت از مصرف کنندگان به دلیل حذف واسطه ها از دلایل اصلی برپایی این نمایشگاه می باشد.
حکیم فعال افزود: به منظور ارتقائ سطح کیفی نمایشگاه با دعوت از اساتید برجسته نمایشگاهی و کارشناسان خبره ضمن بررسی محصولات ارائه شده به ارزیابی و داوری بخش مسابقه این نمایشگاه در زمینه های گلهای شاخه بریده، گلهای آپارتمانی، درخت و درختچه های زینتی ، گلهای فصلی و باغچه ای پرداخته و نفرات برتر جوایز ارزشمندی اهدا خواهد شد.
وی اعلام کرد: در این نمایشگاه موقعیتی فراهم شده است که همشهریان محترم میتوانند علاوه بر بازدید از فضای زیبای ایجاد شده در نمایشگاه به دلیل تنوع بالای گونه های گیاهی نیازهای خود در زمینه های فوق را با کیفیت و قیمتی مناسب تهیه نمایند.
گفتنی است سومین نمایشگاه گل و گیاه،گیاهان داروئی و ماهی های زینتی از تاریخ 27/1/1393 لغایت 1/2/1393 از ساعت 15 الی 22 جهت بازدید عموم و در تاریخ های 27 و 28 فروردین ماه از ساعت 9 الی 12 جهت بازدید کارشناسان پذیرای بازدید کنندگان می باشد.