کد خبر: 640837
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲
مدیر امور فرهنگی و آموزش کمیته امداد استان اصفهان گفت: کمیته امداد استان اصفهان سال گذشته به 39 هزار و 93 نفر خدمات مشاوره‌ای ارائه داده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 58 درصد رشد داشته است.

محمد میرزایی با اشاره به ارائه خدمات مشاوره‌ای اظهار کرد:تعداد افراد بهره‌مند از خدمات مشاوره‌ای در سال گذشته 39 هزار و 93 بوده است که تعداد 10 هزار و 280 نفر مشاوره تخصصی و 28 هزار و 813 نفر از خدمات راهنمایی بهره‌مند شدند.

وی افزود: نسبت به سال گذشته خدمات مشاوره‌ای امداد 58 درصد رشد داشته است .

مدیر امور فرهنگی و آموزش کمیته امداد استان اصفهان تصریح کرد: از افراد مشاوره شده ، حدود 20 درصد مرد و 80 درصد زن بوده‌اند که از نظر وضعيت تاهل بيشترين تعداد (42درصد) متاهل و كمترين تعداد (4درصد) متاركه بوده‌اند.

وی ادامه داد: بيشترين فراواني اختلالات در بين مراجعان به واحد مشاوره به ترتيب؛ مشكلات خانوادگي و زناشويي ( 3230 نفر)،مشكلات ارتباطي (1851نفر) و مشكلات آموزشي (1797 نفر) بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار