کد خبر: 640280
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۲
مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد حتی اگر استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر را هم به خود اختصاص ندهد عملکرد خوبی داشته است. فتح‌الله‌زاده همچنین گفت که خودش در پایان فصل از استقلال خواهد رفت اما امیر قلعه نویی می ماند.

علی فتح الله زاده که دقایقی قبل از آغاز دیدار تیم های فوتبال استقلال و تراکتورسازی با خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادی گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: استقلال این فصل شرایط سختی داشت و با مشکلات مالی زیادی دست به گریبان بود. با این حال به قهرمانی امیدواریم و بازیکنان ما تمام تلاششان را برای رسیدن به این مهم انجام خواهند داد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اگر استقلال قهرمان نشود در این باشگاه خواهید ماند یا خیر گفت: من نه اما امیر قلعه نویی در استقلال خواهد ماند. البته مشکلات زیادی وجود دارد که امیدواریم برای فصل آینده برطرف شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار