کد خبر: 637799
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۴
معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به تأمين كالاهاي سبد كالايي از محل توليد داخل قرار است 20 هزار تن برنج ايراني از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت براي توزيع در مرحله دوم از برنج‌كاران شمال كشور خريداري شود.
به گزارش ايسنا، مجتبي خسروتاج از توزيع برنج ايراني در مرحله‌ دوم سبد كالايي خبر داد و گفت: در خصوص كالاهايي كه وزارت صنعت، معدن و تجارت به مناسبت‌هاي مختلف توزيع مي‌كند، يكي از بحث‌ها اين بود كه در كنار برنج وارداتي توزيعي اگر امكانش فراهم باشد از ظرفيت داخلي نيز استفاده شود. وي ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام كرده است كه مشكلي در رابطه با اينكه از برنج داخلي استفاده كنيم وجود ندارد، ولي قيمت برنج ايراني از برنج وارداتي بيشتر است و براي جاي دادن برنج ايراني در سبد كالا اين وزارتخانه نيازمند منابع بيشتري است.

خسروتاج با بيان اينكه در نشست با تعدادي از نمايندگان مجلس قرار بر اين شد كه هر ميزان برنجي كه در استان‌هاي شمالي كشور با قيمت متوسط توليد مي‌شود، از سوي شركت بازرگاني دولتي ايران خريداري شود، گفت: شركت بازرگاني دولتي يك شركت بازرسي براي كنترل كمي و كيفي برنج‌هايي كه در شمال كشور وجود دارد ايجاد كرده و بازرسان اين شركت از برنج‌هاي ايراني در شمال كشور بازديد كرده و در حال حاضر نزديك به 10 هزار تن برنج در مناطق شمال كشور شناسايي شده است. معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأكيد بر اينكه امكان خريد اين 10 هزار تن برنج از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت براي توزيع به مناسبت‌هاي مختلف وجود دارد، بيان كرد: مسئولان استان‌هاي شمالي اعلام كردند كه حدود 20 هزار تن اين ظرفيت وجود دارد و ما هم اعلام كرده‌ايم كه هر ميزان برنج داخلي حتي بيشتر از 20 هزار تن را نيز در كنار برنج‌هاي داخلي به مناسبت‌هاي مختلف توزيع كنيم.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
0
1
اولاً اینکه به مسئولین دولت اعتدال و تدبیر بگویید که برای مردم عقل و شعور قائل باشید و بگذارید خودشان تصمیم بگرند که چه نیاز دارند و چه چیز را باید تامین کنند.
دوماً اگر خزانه تان خالی است (البته برای مردم مستضعف نه برای ثروتمندان) چه کسی شما را مجبور نموده که سبد کالا بدهید . آنهم با اینهمه ...و تحقیر و هزینه؟
سوماً این را بدانید که توزیع سبد کالا برای زمانی است که کالا های ضروری نایاب باشد و جهت اینکه همه افراد مملکت به حداقل ممکن اقلام ضروری دستیابی داشته باشند توسط دولت سهمیه بندی کالا میشود. هم اکنون شرایط مملکت ما اینچنین نیست و بحمدالله همه چیز ... موجود است و نیازی به توزیع سبد کالا و سهمیه بندی کالا نداریم.
چهارماً بیایید... و همانند دولت قبل مبلغ سبد کالا را به حساب افراد (بدون درد سر و هزینه و فساد و تحقیر مردم)بریزید و اجازه دهید ملت با عزت نیازمندیهایشان را بدرستی و موثر توسط خودشان تامین نمایند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار